Barbados; prikkelende incentive bestemming

28 oktober 2011

Barbados is een eiland waar werk en plezier heel goed samen gaan en dus uitermate geschikt is als incentive bestemming.

De mogelijkheden op het meest oostelijk gelegen Caribische eiland zijn eindeloos: een gevarieerd cultuuraanbod, restaurants van topklasse en vooral de ontspannen sfeer, de warmte en de vriendelijkheid van de bewoners vormen de ideale randvoorwaarden voor elk soort verblijf.

Wie zijn relaties echt een onvergetelijke ervaring wil bieden kiest voor Barbados. Denk aan zeilen op een catamaran bij ondergaande zon, snorkelen met zeeschildpadden in de kleurrijke onderwaterwereld van de Caribische Zee, golfen op de legendarische ‘Green Monkey Course’ of een bezoek aan een cricketwedstrijd, dé sport van de regio.

Bij een incentive reis hoort een indrukwekkende accommodatie. Ondanks het feit dat Barbados een klein eiland is, biedt het qua hotels verbluffend veel mogelijkheden. Of de voorkeur nu uitgaat naar de ruige oostkust van Bathsheba, naar het hart van het historische Holetown of naar de spierwitte stranden van de zuidkust, op Barbados is altijd een hotel te vinden die past bij elke smaak en budget.

Mocht er nog een zakelijk aspect om de hoek komen kijken dan bieden sommige hotels een volledig pakket aan op het gebied van conferentie- en personeelsreizen. Barbados heeft 13 congres- en conferentieoorden van uiteenlopende omvang – er kunnen vanaf 30 tot maar liefst 880 mensen gehuisvest worden.

Barbados is naast incentive bestemming dus ook erg geschikt als zakelijke bestemming. Of het nou gaat om een beurs, conferentie, seminar of workshop, op Barbados wordt het een onvergetelijke ervaring.

Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl of www.visitbarbados.be. Vind ons ook op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL en Twitter www.twitter.com/BarbadosNL