Barbados terug op de vakantiebeurs

27 december 2011

Vanwege de groeiende interesse in Barbados op de Nederlandse markt, staat Barbados na een paar jaar van afwezigheid weer op de vakantiebeurs in 2012.

Barbados heeft een groei meegemaakt van 9,2% op de Nederlandse markt ten opzichte van vorig jaar. Gezien de huidige marktomstandigheden een zeer goed resultaat. In heel Europa doet Barbados het trouwens erg goed, in Italië en Frankrijk bijvoorbeeld bedraagt de groei 11,2% en 28,1%.

Mede dankzij deze groei kregen ook steeds meer touroperators interesse in Barbados. In 2011 zijn er drie touroperators bijgekomen, namelijk FOX Vakanties, Q-International en Silverjet. Met deze drie touroperators aan het lijstje aanbieders toegevoegd zijn er nu in totaal twaalf Nederlandse touroperators die Barbados aanbieden.

Dat Barbados steeds populairder wordt in Nederland komt niet alleen door het pachtige eiland zelf. Barbados wordt namelijk sinds begin dit jaar ook vertegenwoordigd op de Nederlandse sociale media kanalen. Het verkeersbureau van Barbados is actief op de sociale netwerken Facebook en Twitter. Op allebei de netwerken worden fans en volgers op de hoogte gehouden van actueel nieuws, leuke weetjes en aanbiedingen.

De groeiende interesse heeft ervoor gezorgd dat Barbados in januari 2012 weer aanwezig is op de vakantiebeurs met een stand in de zogeheten ‘Caribbean Village’. Bezoekers kunnen hier terecht voor praktische informatie, voor al hun vragen en ook voor de nieuwe Nederlandstalige brochure. Dit is de eerste Nederlandstalige brochure van Barbados met de belangrijkste ins & outs en geeft alvast een goed beeld van Barbados.

Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl of www.visitbarbados.be. Vind ons ook op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL en Twitter www.twitter.com/BarbadosNL