Beste reisblog 2012

27 augustus 2012

Alweer voor het vijfde jaar kunnen leden van Wereldwijzer Reisforums bepalen welke reisblogger het beste blog heeft en kans maken op twee vliegtickets naar Barcelona, gesponsord door vliegticketzoekmachine Skyscanner.

Momenteel vindt de inzendronde al plaats en elke reisblogger kan zijn of haar reisblog t/m 3 september 2012 opgeven om zo een plek in de finale te bemachtigen. De finaleronde vindt plaats van 10 t/m 26 september.

Wereldwijzer.nl is een levendige reiscommunity met verschillende reisforums over meer dan vijftig landen en heeft meer dan 100.000 leden. Het reisblog kan over alles gaan, zoals een stage in het buitenland, backpacken door Azië, werken in Amerika of gewoon over die geweldige zomervakantie. Alles reisblogs kunnen meedoen.

Linda Hoebe, Market Development Manager Nederland Skyscanner zegt: ‘Wereldwijzer.nl geeft informatie over zowel bekende als onbekende reisbestemmingen en is een bron van inspiratie. Skyscanner biedt daarop een uitstekende aanvulling met onze brede keuze aan vliegtickets en snelle overzicht van prijzen en vluchtinformatie. Kortom, een goede combinatie en reden waarom wij dit initiatief van harte ondersteunen.’

Deelnemers aan ‘Beste reisblog 2012’ maken kans op twee vliegtickets Barcelona, gesponsord door Skyscanner, dé onmisbare vliegticketzoekmachine voor de prijsbewuste reiziger. Tijd en geld worden bespaard doordat Skyscanner prijzen van zowel ticketwebsites als luchtvaartmaatschappijen vergelijkt. Uniek zijn de flexibele zoekopties waarmee niet alleen voor een specifieke datum of periode maar zelfs gedurende een maand of jaar gezocht kan worden. Ook is het mogelijk te zoeken op goedkoopste bestemming. Het gebruik van Skyscanner is gratis, de uiteindelijke boeking en betaling vindt plaats bij de luchtvaartmaatschappij of de ticketwebsite zelf.

Meer informatie over ‘Beste reisblog 2012’ vindt u hier: http://www.wereldwijzer.nl/forum/wereldwijzer-reisblog-verkiezing-2012