BMW Coast Drive: Istrië ontdekken per cabrio

21 augustus 2014

Bezoekers van Istrië hebben deze zomer de mogelijkheid te genieten van het natuurschoon én van de geweldige rij eigenschappen van de BMW Z4 Roadster. Met de complimenten van BMW en de tourist board van Istrië!

BMW maakt rijden geweldig. Het design, de prestaties; niet voor niets is BMW wereldwijd toonaangevend op het gebied van premium auto’s. Het ontdekken van nieuwe streken, het leven van alledag vergeten: op vakantie is rijplezier helemaal belangrijk. Het maakt deel uit van de totale beleving en volledige ontspanning. Daarom nodigt BMW in samenwerking met de tourist board bezoekers uit voor de BMW Coast Drive.

BMW Coast Drive
Nu is het mogelijk de mooiste delen van Istrië te ervaren achter het stuur van een BMW cabrio. Deze zomer is op enkele exclusieve locaties in Istrië een BMW Z4 Roadster beschikbaar die gebruikt kan worden om de kust van Istrië te ontdekken. BMW Coast Drive is gratis. Iedereen kan van het aanbod gebruik maken door zich aan te melden op een van de zes BMW Coast Drive locaties. Meer informatie over deze actie op: http://www.bmw-coastdrive.com/
Algemene informatie over Istrië op www.istra.com

Over Istrië:
Istrië is het hartvormige schiereiland gelegen in het noordwesten van Kroatië. In 2013 ontving het eiland ruim 150.000 bezoekers uit Nederland. De uitstekende en mooi gelegen campings en de ongerepte kust met de vele historische kustplaatsen zoals Pula, Rovinj en Poreč zijn belangrijke trekpleisters. Het binnenland van Istrië is en het gastronomische aanbod is sterk in opkomst. De wijnroutes, middeleeuwse vestingsteden, eindeloze fietspaden, het agro toerisme en de culinaire hoogstandjes in de groene heuvels en bergen bieden een authentieke vakantie ervaring.