Bruisend Barbados en ‘the city that never sleeps’ New York!

2 oktober 2012

Een paar dagen shoppen in New York en daarna even helemaal tot rust komen op het Caribische eiland Barbados. Dé perfecte combinatie voor een ultieme vakantie.

New York, the city that never sleeps, biedt tal van bijzondere bezienswaardigheden. Daarnaast is het natuurlijk ook de stad bij uitstek om ongegeneerd te shoppen. Het is daarom niet voor niets een van de populairste stedentripbestemmingen in Nederland. Na drie dagen shoppen en sightseeing is een weekje bijkomen daarom absoluut geen overbodige luxe en wat is dan een betere bestemming om dat te doen dan Barbados?

Dit meest oostelijk gelegen eilandje in de Caribbean is een ideale bestemming voor een strandvakantie. Barbados biedt echter meer dan zon, zee en strand want daarnaast heeft het een leerzame cultuur, bruisend nachtleven en vele toprestaurants. Ook is het een echte surfbestemming, maar er zijn ook andere (water)sporten in overvloed en de golfliefhebber kan hier ook zijn of haar hart ophalen.

Een ander pluspunt van Barbados is de veiligheid. Op eigen houtje het eiland verkennen is hier geen enkel probleem. Sterker nog, het is juist een aanrader. Onderweg een lokaal Banks biertje of rumpunch meepakken in een van de vele rumshops langs de weg zorgt voor een onvergetelijke ontmoeting met de locals. Een van de favoriete bezigheden van de Bajans is om de toerist in geuren en kleuren te vertellen waarom hun eiland zo fantastisch is.

Deze combinatiereis is al te boeken vanaf €1.950,- p.p. bij Dimension Travel in style. Wie nu de Facebookpagina van Dimension ‘liked’ ontvangt €25,- p.p. korting op een reis naar Barbados.

Meer informatie over deze reis is te vinden op http://www.dimensionreizen.nl/actualiteiten/nieuws/28-17/Barbados_&_NYC.html?=0&idOverview=1
Like hier de Facebookpagina van Dimension Travel in style https://www.facebook.com/#!/pages/Dimension-Travel-in-Style/414217338633903?fref=ts

Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl of www.visitbarbados.be. Vind ons ook op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL en Twitter www.twitter.com/BarbadosNL