Cindy Langbroek naar Costa Cruises

6 maart 2013

Cindy Langbroek is aan de slag gegaan bij Costa Cruises. Zij volgt Tanja Coric op, die verantwoordelijk wordt voor Oost-Europa.

Per 1 april start Tanja Coric met een nieuwe uitdaging binnen Costa Cruises in de functie Sales Representative Eastern Europe en zal verantwoordelijk worden voor de sales activiteiten in o.a. Rusland, Polen, Hongarije en Tsjechië. Onder leiding van directeur Noord- en Oost-Europa, Bas Ruben, zal Coric de positie van Costa Cruises in deze relatief jonge markten verder uitbouwen. Coric: “Ik zal de Nederlandse partners uiteraard gaan missen, maar ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging waarbij mijn ervaringen van de afgelopen twee jaar absoluut van pas zullen komen.”
 
Met ingang van 1 maart jl. is Cindy Langbroek gestart bij de Italiaanse cruiserederij Costa Cruises in de functie van Senior Sales Representative Nederland om de taken van Tanja over te nemen. Langbroek zal, als het gezicht van Costa Cruises Nederland, de huidige positie verder verstevigen.
 
Daniele Felix, Sales & Marketing Director Benelux is ontzettend blij met de komst van Cindy. “Met haar dynamische persoonlijkheid, de jarenlange ervaring en passie voor het cruiseproduct zal zij ons huidige team perfect aanvullen.”