Comfortabele upgrade op vluchten naar Scandinavië deze zomer extra aantrekkelijk

10 juni 2015

Wil je tijdens een vlucht weer eens ouderwets gepamperd worden? Scandinavian Airlines maakt het deze zomer betaalbaar. Een upgrade van SAS Go naar SAS Plus, het premium product van SAS, is al mogelijk vanaf 33 euro.

Een comfortabele reis begint al voor het opstijgen. Reizen in SAS Plus betekent toegang tot de lounge, waar je in alle rust een hapje en drankje kunt nuttigen terwijl je wacht op het vertrek van je vlucht. Bovendien kan je gebruikmaken van de ‘fast track’ of versnelde veiligheidscontrole en krijg je voorrang bij het aan boord gaan. SAS Plus stoelen bevinden zich comfortabel voorin het vliegtuig. Maaltijden en drankjes tijdens de vlucht zijn inbegrepen in de prijs. Bij Scandinavian Airlines is bagage altijd inbegrepen, in SAS Plus kan men maar liefst twee stuks bagage gratis inchecken. Deze wordt gelabeld als ‘Priority luggage’, waardoor het als eerste van de band rolt. Bovendien houdt men bij SAS geen rekening met de afmetingen van de bagage, zolang deze de limiet van 23kg niet overschrijdt. Ideaal dus voor wie fietsen, golftassen of een tent wil meenemen. Bij SAS Plus is het omboeken of annuleren van de vlucht kosteloos en leden van het EuroBonus programma ontvangen dubbele punten.

Dit bijzonder comfortabele aanbod geldt op reizen tussen 4 juli en 15 augustus, geboekt voor 28 juni. De toeslag varieert afhankelijk van de bestemming tussen €33 en €46. Meer informatie en boeken via  www.flysas.nl