Condor verhoogt vliegfrequentie naar Barbados

22 juni 2010

Condor verhoogt vliegfrequentie naar Barbados

Met ingang van komende winter breidt Condor het aantal vluchten naar Barbados uit.

Goed nieuws voor alle Barbados fans. Vanaf november 2010 vliegt luchtvaartmaatschappij Condor twee maal per week naar Barbados, op maandag en op vrijdag. Op dit moment vliegt Condor vrijdag rechtstreeks naar dit Caribische eiland en maakt het op de terugweg een tussenstop op Isla Margarita (Venezuela).

Vanaf november vliegt Condor op maandag rechtstreeks van Frankfurt naar Barbados met op de terugweg een tussenstop op St. Lucia en op vrijdag vliegt Condor vanaf Frankfurt via Trinidad Tobago naar Barbados en terug rechtstreeks naar Frankfurt.

De nieuwe route biedt nu ook de mogelijkheid voor 12- en 13daagse reizen. Vertrek op maandag en terugkeer op vrijdag houdt zelfs in dat beide vluchten non stop worden uitgevoerd. Vanuit Nederland biedt Condor een verbinding met Lufthansa. Een prima alternatief is de trein. Condor heeft hiervoor een zeer aantrekkelijke overeenkomst met Hispeed. De trein stopt onder de vliegterminal, waardoor dit zeer relaxed reizen is.

Over Barbados
Barbados is het meest oostelijk gelegen eiland in de Caribbean. Al sinds 1966 onafhankelijk van Engeland, weet het zich uitstekend op zelfstandige wijze te bedruipen. Het is zeer veilig en de bevolking is vriendelijk en relaxed. Dank zij de ligging buiten de ‘hurricane belt’ wordt het eiland gespaard voor verwoestende orkanen. Een Caribisch paradijs dus, met droomstranden aan de Caribische Zee en een spectaculaire en ruige Atlantische oostkust. Een mooi binnenland, een zeer gevarieerd aanbod aan excursies, top restaurants, veel cultuur en goede uitgaansgelegenheden maken dat het eiland meer biedt dan zon en zee. De sportieve vakantieganger kan kiezen uit de beste duik-, golf- of surfmogelijkheden. Het eiland heeft prachtige exclusieve hotels, maar ook privé en budget accommodaties zijn van goede kwaliteit. Barbados biedt ‘value for money’!

Over Condor
Condor Flugdienst GmbH is in 1956 opgericht en is onderdeel van het reisconcern Thomas Cook. Condor vervoert ongeveer 6 miljoen passagiers per jaar naar meer dan 60 bestemmingen in Europa, Azië, Afrika and Amerika. Condor is een van de grootste Europese vakantie luchtvaartmaatschappijen. De vloot bestaat uit de volgende moderne en milieu vriendelijke vliegtuigen: Airbus A320 (12), Boeing 757-300 (13) en Boeing 767-300 (9). Condor biedt drie verschillende klassen aan op de long-haul routes: Economy Class, Premium Economy Class and Comfort Class.

Algemene informatie over Barbados op www.visitbarbados.nl
Algemene informatie over Condor op www.12condor.com