Coronavirus update Travelproof opdrachtgevers

22 juni 2020

Color Line

Sinds 15 juni is het voor Deense passagiers weer mogelijk om naar Noorwegen af te reizen. Op dit moment is het voor passagiers uit andere landen nog niet mogelijk om op reis te gaan naar Noorwegen. Color Line de vrachtactiviteiten ondertussen voort in overeenstemming met de uitzonderingen in reis- en quarantainevoorschriften voor de Noordse landen en Duitsland.

Costa Cruises

Costa Cruises heeft de uitvoering van haar cruises voorlopig t/m 31 juli opgeschort. Verder zijn de annuleringsvoorwaarden aangepast: bij boekingen voor 30 juni hebben reizigers tot 48 uur voor de vertrekdatum de tijd om de cruise te annuleren. De gemaakte kosten worden omgezet in een tegoed dat binnen 12 maanden na de annuleringsdatum gebruikt kan worden voor een nieuwe cruise.

Delta Air Lines

Delta Air Lines heeft op de newshub een Covid-19 pagina waar de nieuwste updates worden weergeven: Coronavirus (COVID-19)

Grand Est

Sinds 2 juni hebben cafés en restaurants hun deuren weer geopend voor maximaal 10 personen uit één gezelschap per tafel. Ook diverse stranden, attractieparken, musea en theaters zijn weer open. Al gelden er mogelijk restricties, deze worden aangegeven op de desbetreffende website. Sinds 15 juni mogen reizigers uit de Schengenlanden weer vrij naar Frankrijk reizen en vervalt de 100 km-regel voor de Franse inwoners. Het dragen van een mondkapje wordt aangeraden wanneer er niet kan worden voldaan aan de 1 meter afstand-regel en is verplicht bij reizen met het openbaar vervoer.

Malawi Department of Tourism

Reizen naar Malawi vanuit Nederland is op dit moment niet mogelijk.

Aantal besmettingen op 22 juni 2020 in Malawi: 749

Ras Al Khaimah Tourism Development Authority

Reizen naar het emiraat Ras Al Khaimah vanuit Nederland is op dit moment niet mogelijk.

Rwanda Development Board

Sinds 21 maart 2020 om 23.59 gelden er strengere maatregelen in Rwanda naar aanleiding van het observeren van andere landen. Zo werkt iedereen vanuit huis en mag je alleen de straat op om boodschappen te doen, zijn de grenzen gesloten (behalve voor goods & cargo en Rwandezen) en zijn verder alle winkels, cafés en restaurants gesloten. Reizen naar Rwanda vanuit Nederland is op dit moment niet mogelijk.

Aantal besmettingen op 22 juni 2020 in Rwanda: 728

Vámonos Travels

Klanten kunnen vanaf 9 maart tot nader order, ervoor kiezen om de reis te boeken met de voorwaarde dat deze kosteloos is te wijzigen tot 6 weken voor vertrek. De nieuwe reisdatum dient binnen een jaar na de datum van het oorspronkelijke vertrek te zijn. De kosten voor het verzetten van reservering worden door Vámonos Travels voldaan. Alleen de eventuele meerprijs van de nieuwe reis wordt aan u in rekening gebracht.