Costa Cruises : nieuwe routes herfst 2011

27 april 2011

Costa Cruises, Europa ’s nummer 1 cruiserederij, kondigt twee nieuwe vaarroutes aan in de herfst van 2011. Dit geldt voor de Costa Pacifica en de Costa Mediterranea.

Het eerste nieuws betreft de Costa Pacifica. Ondanks eerdere aankondingen heeft Costa Cruises besloten om aankomende herfst toch weer te gaan varen naar Israël. Stops in Ashdod en Haïfa op de vaarroutes van de Costa Pacifica worden hersteld. Op zeven cruises, van 12 september t/m 26 oktober kunnen Costa klanten weer genieten van de unieke charme van Israël. Deze bestemming wordt altijd erg gewaardeerd door de klanten en Costa is ervan overtuigd dat de situatie in Israël de komende maanden alleen maar zal verbeteren.

Het tweede nieuws betreft de vaarroute van de Costa Mediterranea. In plaats van de eerder geplande oosterse Mediterranea cruises naar Turkije en Griekenland vaart het schip nu naar Lissabon/Casablanca, de Canarische Eilanden of het westelijke Middellandse zeegebied. Er is erg veel vraag naar deze bestemmingen en Costa wil hun klanten graag tegemoet komen.

Vanaf begin oktober t/m half november 2011 worden vijf Griekenland/Turkije routes vervangen door drie Lissabon/Casablanca en twee Canarische Eilanden routes. Hierna zijn op 21 en 26 november twee minicruises gepland tussen het Canarische Eilanden programma en de positioneringscruise naar Abu Dhabi waar de Costa Mediterranea winter 2011/2012 gestationeerd zal zijn.

Alle informatie betreffende de veranderingen van vaarroutes zijn te vinden op de website van Costa Cruises www.costacruises.nl en via de partners van Costa Cruises.