Costa Cruises scoort met WK voetbal in Braziliaanse sferen

11 april 2014

Voetballiefhebbers doen er goed aan juist tijdens het WK een vakantie te boeken. Aan boord van de schepen van Costa Cruises hoeven Oranjefans geen wedstrijd te missen en dat in een unieke internationale voetbalsfeer.

Van 12 juni tot 13 juli is de hele wereld in de ban van nog maar een ding en dat is het WK voetbal. Vakanties worden er voor verzet. Dat is niet meer nodig want Costa Cruises biedt hun gasten de mogelijkheid om alle wedstrijden live te kunnen zien. Op alle 14 schepen uit de vloot zullen de wedstrijden worden uitgezonden.

Tijdens een WK is het saamhorigheidsgevoel zo sterk dat zelfs niet voetballiefhebbers worden aangetrokken door de bijzondere sfeer. Als één man en natuurlijk geheel in het oranje achter Oranje staan, balen als er een penalty wordt gemist en samen feestvieren als er wordt gescoord. Costa Cruises wil de gasten aan boord juist dit gevoel laten beleven en afhankelijk van de timing en de nationaliteiten die moeten spelen worden de wedstrijden op verschillende plekken aan boord uitgezonden. Bijvoorbeeld op het megascherm op het zwembaddek of in het theater. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om een wedstrijd naar keuze te zien met fans uit andere landen, net als op het WK zelf.

De activiteiten aan boord rondom het WK houden hier nog niet op. Gedurende het evenement heeft Costa verschillende activiteiten gepland met het voetbalthema. Passagiers kunnen hun eigen T-shirt ontwerpen of hun eigen spandoek maken in de kleuren van hun favoriete team. Er worden ook groepsactiviteiten georganiseerd in de vorm van kleine voetbal en tennis toernooien.

De echte fanatiekelingen kunnen genieten van een spelletje freestyle dribbelen of lekker bewegen tijdens de danslessen die worden gegeven door een Braziliaanse dansleraar. Op deze manier kan een doelpunt pas echt goed gevierd worden. Wie iets minder uitbundig wil juichen, kan lekker relaxen bij het zwembad en deelnemen aan de WK quiz. Hier zijn ook nog eens leuke prijzen mee te winnen.

Om voor iedere wedstrijd in de juiste sfeer te komen is er de Brazilian Style Flash Mob op de melodie van het officiële WK lied en heerlijke Braziliaanse snacks. Uiteraard is er ook aan de vrouwen gedacht want als grote finale is er de ‘Mister World Cup 2014’ verkiezing.

Meer informatie over Costa Cruises op www.costacruises.nl

Over Costa Cruises:
Al 65 jaar varen de schepen van Costa Cruises (www.costacruises.nl) over de wereldzeeën en leveren het beste op het gebied van Italian Style, gastvrijheid en gastronomie, waarmee ultieme droomvakanties op het gebied van plezier en ontspanning worden aangeboden. De vloot is de grootste van Europa en bestaat uit 14 schepen varend onder Italiaanse vlag.  Nog een schip is besteld en wordt afgeleverd in oktober 2014.