Costa Cruises verscherpt aanbod voor álle gezinnen

13 april 2010

Costa Cruises verscherpt aanbod voor álle gezinnen

Costa Cruises lanceerde al lang geleden het concept ‘kinderen gratis’. De rederij gaat nu een stap verder met een scherp aanbod voor grote gezinnen, gezinnen met oudere kinderen of eenoudergezinnen.

Kinderen cruisen gratis
Bij Costa cruisen kinderen gratis, indien zij verblijven op de hut bij de ouders. Een Middellandse Zee cruise van een week, op basis van volpension voor een gezin bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen is al te boeken voor nog geen € 1700,- totaal.

Voor andere gezinnen
Eenoudergezinnen of gezinnen met meer dan twee kinderen konden tot voor kort niet profiteren van dit soort acties. Als zeer gezinsvriendelijke maatschappij komt Costa nu met een aantal aantrekkelijke opties, die geldig zijn op nagenoeg alle data, vaargebieden en schepen. Grotere gezinnen of gezinnen met oudere kinderen kunnen tegen een zeer voordelig tarief een aparte hut boeken. De twee ouders boeken een hut uit de brochure en betalen de primaprijs (de vroegboekprijs) of de dagprijs. Twee kinderen slapen in een tweepersoons binnenhut tegen een vast laag tarief. Een derde of vierde kind slaapt op de hut van de ouders en is helemaal gratis. Een cruise van een week in het Middellandse Zee gebied voor een gezin met drie kinderen, in twee aparte binnenhutten is al te boeken vanaf € 2336,-. Ook eenoudergezinnen worden nu tegemoet gekomen met een speciaal kindertarief. Dit aanbod geldt alleen voor binnenhutten en is beperkter beschikbaar.

Meer informatie over Costa op www.costacruises.nl