Costa Cruises vervangt heel 2011 stops in Tunesië, Egypte en Israël op Middellandse Zee routes

11 maart 2011

COSTA CRUISES VERVANGT HEEL 2011 STOPS IN TUNESIË, EGYPTE EN ISRAËL OP MIDDELLANDSE ZEE ROUTES

Costa Cruises, Europa ’s nummer 1 cruiserederij, heeft besloten de eerder dit jaar aangekondigde wijzigingen in de vaarroutes met stops in Tunesië, Egypte en Israël , geheel 2011 te laten gelden.

Hoewel deze drie landen door de Italiaanse maatschappij zeer worden gewaardeerd als belangrijke en aantrekkelijke bestemmingen, hebben de recente gebeurtenissen in Egypte, Tunesië en Israël tot deze beslissing geleid. Om deze havenplaatsen gedurende het gehele seizoen te vervangen is ingegeven, door het belang van een goede planning, om de complexe technische en maritieme activiteiten gedurende het hele seizoen zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Bovendien wil Costa Cruises garanderen dat alle gasten ontspannen kunnen toeleven naar hun vakantie en zorgeloos kunnen cruisen zoals zij van Costa Cruises gewend zijn. Dit wil Costa realiseren door middel van het minimaliseren van enige last-minute veranderingen wat betreft het aanmeren in deze landen.

Voor het gehele seizoen van 2011 zullen alle 7-daagse cruises in de Middellandse Zee op de schepen Costa Concordia, Costa Serena en de Costa Magica met een stop in Tunis (Tunesië) vervangen worden door een stop in Malta (Malta), Palma de Mallorca (Spanje) en Cagliari (Italië).

Bovendien zullen alle Middellandse Zee routes met oorspronkelijk geplande bezoeken in Alexandrië (Egypte), Haïfa (Israël) en Ashdod (Israël) worden aangepast en zullen alternatieve plaatsen aangeboden worden zoals Limassol (Cyprus), Rhodos (Griekenland), Marmaris (Turkije) en de nieuwe, indrukwekkende havens van Alanya (Turkije) en Antalya (Turkije).

Alle informatie betreffende de veranderingen van vaarroutes zijn te vinden op de website van Costa Cruises www.costacruises.nl, sociale media kanalen en via de partners van Costa Cruises.

Tegelijkertijd bevestigt Costa Cruises dat alle geplande stops in Egypte, Tunesië en Israël wel weer in het 2012 programma worden opgenomen. Deze vaarroutes zullen terug te vinden zijn in de officiële Costa 2012 brochure die binnenkort uitkomt.