Costa Cruises volle kracht vooruit in 2011

14 mei 2010

Costa Cruises volle kracht vooruit in 2011

De 2011 brochure van Costa Cruises is zojuist uitgekomen. En ook al is 2011 nog ver weg, het kan zeker lonen nu vooruit te kijken.

Want zoals altijd betekent vroeg boeken bij Costa een Prima prijs betalen. Daarnaast staan er in de brochure een aantal nieuwigheden waarvoor de belangstelling wel eens groot zou kunnen zijn. Denk daarbij aan de ‘drie continenten cruise’ waarbij het Middellandse Zee gebied wordt gecombineerd met het Nabije Oosten en Afrika. Nieuw in het Caribische winterschema is het stijlvolle Caribische paradijs Barbados! Ook nieuw zijn de Rode Zee cruises vanuit Sharm el Sheikh, waarbij zee en woestijn strijden om de aandacht en in één vakantie de piramiden in Luxor, de schatten van Petra in Jordanië en Eilat in Israël. Dichter bij huis is Madrid als cruisebestemming nieuw. Bij gebrek aan een haven wordt in Valencia aan wal gegaan, van waar met een sneltrein naar Madrid wordt gereisd met de mogelijkheid daar zeven dagen te blijven. Naast de 250 verschillende bestemmingen ter wereld wordt 2011 ook het jaar van de Costa Favolosa, een majestueus nieuw schip dat in de zomer wordt gedoopt.

Rond de wereld in het spoor van de ontdekkingsreizigers
Voor het absolute hoogtepunt van de nieuwe brochure moet nog tot eind 2011 worden gewacht. Op 28 december start namelijk een unieke en buitengewone cruise om de wereld. Een magische reis in de voetsporen van de grote ontdekkingsreizigers. De reis duurt in totaal 100 dagen en bestaat uit de volgende drie vaarroutes van ongeveer een maand die afzonderlijk of gecombineerd geboekt kunnen worden:
‘Christoffel Columbus’
28 december 2011 – van Savona naar Los Angeles
De overtocht over de Atlantische Oceaan, via de Caribbean, door het Panama kanaal, langs Acapulco naar Los Angeles.
‘James Cook’
26 januari 2012 – van Los Angeles naar Singapore
De overtocht over de Stille Oceaan via Hawaï en de Samoa eilanden. Varend over de datumgrens richting Nieuw-Zeeland. Dan langs de belangrijkste steden aan de zuidkust van Australië naar Singapore.

‘Marco Polo’
4 maart 2012 – van Singapore naar Savona
Vanuit Singapore via Thailand en India naar Oman, de Verenigde Arabische Emiraten, Jemen en Egypte. Na 100 dagen aankomst in de thuishaven van Costa: Savona.
De gehele reis is te boeken vanaf € 9.990,- voor een binnenhut (inclusief prima price vroegboekkorting). Dit komt neer op nog geen € 100,- per dag.

Meer informatie over Costa Cruises op www.costacruises.nl