Costa vernieuwt CostaClub met nog meer exclusief voordeel

Costa Cruises viert de 15e verjaardag van hun loyaliteitsprogramma CostaClub. Mooie aanleiding om hun trouwste gasten nóg meer exclusieve voordelen te bieden. 

Costa Cruises lanceert nieuwe initiatieven waarmee CostaClubleden nog meer voordeel  uit hun lidmaatschap halen: er komen twee nieuwe membership clubs, nieuwe limieten en regels om punten te verzamelen en nieuwe voordelen voor de meest trouwe leden.

Oudste en trouwste CostaClublid  is 102 jaar
De 15e verjaardag van CostaClub werd aan boord gevierd met verschillende evenementen speciaal  voor Costa Clubleden.  Het oudste clublid was ook aanwezig: hij is 102 jaar en kwam net terug is van een Middellandse Zeecruise.  19 leden hebben al  4 rond-de-wereldcruises gemaakt en 1 gast heeft de laatste 5 jaar 100 cruises gemaakt en bracht daarbij 871 dagen door aan boord. Weer een ander clublid koos 40 keer achterelkaar voor hetzelfde schip voor zijn droomvakantie.

Bagageservice aan huis
Voor die meest loyale gasten is de Perla Diamante Club in het leven geroepen. Dit is het hoogst bereikbare niveau met wel heel exclusieve extra’s: een ophaal- en afleverservice van bagage aan huis, directe inscheping, een super upgrade van binnenhut naar suite (voor een extra cruise ten opzichte van het voorgaande jaar), gratis toegang tot het Club restaurant, speciaal aangewezen personeel voor het boeken van services, plekken in het theater op de eerste rij, speciale excursies in kleine groepen en 20% korting op Privilege vertrekken van het  Clubprogramma 2016.

Sneller punten sparen
Ook nieuw is de Ambra Club voor nieuwe cruisers met Costa om hen direct de gelegenheid te geven ervaringen op te doen die de cruise zo bijzonder maken. Met deze twee nieuwe clubs komt het aantal op 6 – Ambra, Corallo, Aquamarina, Perla, Perla Oro en Perla Diamante, elk met exclusieve en persoonlijke voordelen en privileges. In de nieuwe CostaClub worden de punten gecalculeerd gebaseerd op cruises van de afgelopen drie jaar waardoor leden sneller een nieuw niveau kunnen halen.

Meer  informatie is hier te vinden.