Cruisen met Costa zonder kopzorgen

11 november 2008

Cruisen met Costa zonder kopzorgen

Waar de kranten bol staan van berichten over de kredietcrisis, heeft de Europese marktleider Costa Cruises goed financieel nieuws. Costa komt iedereen tegemoet die nog geen vakantie durft te boeken vanwege de angst en onzekerheid over hun financiële situatie volgend jaar.

Het zijn onzekere tijden en dus wordt het boeken van een reis vaak uitgesteld. Dat is jammer, want Costa Cruises heeft zeer aantrekkelijke ‘Prima Price’ vroegboektarieven, waarmee soms wel tot 50% op de cruiseprijs bespaard kan worden. Costa begrijpt dat veel mensen desondanks geen verplichtingen durven aangaan en biedt de oplossing: tot 45 dagen voor vertrek kost het slechts € 30,- om de boeking te annuleren, om welke reden dan ook.

Verder wordt de brandstoftoeslag op vertrekken vanaf 1 januari afgeschaft. Voor passagiers die al geboekt hebben, wordt deze toeslag aan boord verrekend met hun uitgaven. Ook gaat Costa nog verder in kindvriendelijkheid: het concept kinderen cruisen gratis op de hut van de ouders is nu van toepassing op alle bestemmingen. Nieuw zijn ook familie aanbiedingen, waarbij een aparte hut voor de kinderen zeer aantrekkelijk geprijsd is.

Al met al brengt Costa met deze maatregelen en aanbiedingen óók in onzekere tijden een kwaliteit droomvakantie binnen bereik. Meer informatie over Costa Cruises is te vinden op www.costacruise.com.