Darten tegen Wayne Mardle: iedereen kan het

23 juni 2009

Darten tegen Wayne Mardle: iedereen kan het

De droom van elke darter: het opnemen tegen Wayne Mardle en profiteren van zijn tips. Goed nieuws is dat het werkelijkheid kan worden tijdens het Brydens dartfestival in november. Nog beter nieuws is dat dit plaatsvindt op het tropische paradijs Barbados.

Van 2 – 12 november vindt op het Caribische eiland Barbados het Brydens dartfestival plaats. De charismatische topdarter Wayne Mardle is gastheer van dit evenement. Het darttoernooi, staat open voor alle dartliefhebbers van elk niveau en diverse nationaliteiten zijn vertegenwoordigd.

De reisorganisatie NBBS heeft een zeer aantrekkelijk pakket rondom dit evenement samengesteld. Al vanaf €1025 vliegt men naar de hoofdstad Bridgetown en verblijft 11 nachten in een appartment aan de prachtige zuidkust van Barbados in het plaatsje St. Lawrence Gap. Hier is ook het hart van het uitgaansleven en vind ’s avonds het toernooi plaats.

Ook overdag hoeft niemand zich te vervelen op Barbados. Het eventueel gewonnen prijzengeld er in tax free paradijs Bridgetown meteen weer doorheen gejaagd worden. Een catamarantocht en snorkelen met schildpadden, paardrijden door het groene binnenland en langs de woeste Atlantische kust, rumproeven in de oudste rumfabriek ter wereld, een oud plantagehuis bezoeken, met zipline adventure van boom naar boom slingeren..de mogelijkheden zijn eindeloos. Uitrusten van alle dartbelevenissen op het tropische witte strand van St. Lawrence Gap en zwemmen in de Caribische Zee is ook een goede optie.

Voor dartfanaten is het misschien nog goed te weten dat Barbados zeer veilig is. Het heeft geen last van verwoestende orkanen, door de hoge levenstandaard is er nauwelijks criminaliteit, de gezondheidszorg is op een westers niveau en er kunnen gewoon lekker ijsklontjes in de rumpunch!

Algemene informatie over Barbados en het festival op www.visitbarbados.nl. Kijk op de site van NBBS (http://www.nbbs.nl/NBBSReizen/Caribbean/aanbiedingen/355/Barbados//956/Barbados-Darts-Festival) voor meer informatie over het arrangement.