Delta Air Lines geeft huisdieren een upgrade

4 februari 2020

Iedereen wil natuurlijk het beste voor zijn huisdier(en) wanneer ze mee op reis gaan. Als eerste luchtvaartmaatschappij heeft Delta Air Lines, in exclusief partnerschap met CarePod, een nieuwe standaard ontwikkeld voor diervriendelijk reizen. Waaronder het ontvangen van reisupdates van de viervoeter voor de eigen gemoedsrust.

Na vijf jaar ontwikkeling en onderzoek, gevolgd door een succesvolle testperiode, introduceert Delta de CarePod. Voor huisdieren én hun baasjes een belangrijke verbetering van de vaak stressvolle vliegervaring dankzij:

  • Geïsoleerde wanden om huisdieren te beschermen tegen mogelijke temperatuurwisselingen bij een reis met verschillende klimaten en reisomstandigheden.
  • Speciaal gebogen jaloezieën om een ​​rustgevende omgeving voor huisdieren te creëren door visuele stress veroorzaakt door de onbekende omgeving te blokkeren.
  • ’s Werelds eerste ingebouwde drinksysteem voor huisdieren met automatische aanvulling van de morsbestendige waterbak, zodat huisdieren altijd schoon drinkwater hebben.
  • Via het ingebouwde GPS-volg- en bewakingssysteem is er een rechtstreekse verbinding met het Delta Cargo Control Center dat elke huisdierreis van begin tot eind begeleidt en digitaal bewaakt.
  • De belangrijkste reisupdates van huisdieren zijn gedurende hun hele reis met de mobiele telefoon eenvoudig te volgen via deltacargo.com.

Op dit moment wordt de service aangeboden vanaf Atlanta, Boston, Los Angeles, Minneapolis, New York JFK en Laguardia, San Francisco en West Palm Beach en in fases uitgerold binnen het Amerikaanse Delta netwerk.