Delta Air Lines introduceert nieuwe milieuvriendelijke amenity kits

13 juni 2019

De amenity kits van Delta Air Lines krijgen vanaf deze maand een make-over. Goed nieuws voor Delta reizigers, maar ook voor het milieu. Delta heeft alle plastic wikkels verwijderd, een maatregel die jaarlijks 14 ton aan plastic afval scheelt. Tegelijkertijd is ook de inhoud duurzamer dankzij de introductie van bamboe tandenborstels.

Van een slaapmasker tot een tandenborstel of een paar warme sokken, voor frequent flyers is een goed gevulde amenity kit op een langeafstandsvlucht onmisbaar. Voor Delta One reizigers werkt Delta al jaren samen met het exclusieve label TUMI. Net zoals Delta zet TUMI zich in om de impact op het milieu te verminderen. De nieuwe toilettassen bevatten geen plastic verpakkingsmateriaal meer en zijn ook geschikt om een tablet in te stoppen. Milieuvriendelijk én ideaal voor hergebruik op toekomstige reizen. Geheel nieuw is de samenwerking met LE LABO. Dit merk heeft wereldwijd boutiques waar geuren handmatig worden geblend naar persoonlijke voorkeur. Delta One-reizigers ontvangen de plantaardige Body-Hair-Face-collectie op basis van basilicum, zowel aan boord als in de Sky Clubs.

Naast de vernieuwde Delta One-kits introduceert de luchtvaartmaatschappij ook nieuwe en verbeterde amenity kits voor reizigers in Premium Select, Delta Comfort+ en Main Cabin tijdens langeafstandsvluchten. Met een vernieuwde look en feel, nieuwe items en doordachte ontwerpverbeteringen is elke kit zorgvuldig samengesteld. Zo zijn de verpakkingen van Delta’s nieuwe sets voor Main Cabin en Delta Comfort+ voorzien van snapshots van klanten over de hele wereld, samengesteld uit beelden via #SkyMilesLife.*

Delta’s inzet om de vluchtervaring te verbeteren stopt niet bij de amenity kits. De vernieuwde kits maken deel uit van een miljardeninvestering van de luchtvaartmaatschappij in de algehele klantervaring. Verbeteringen die op korte termijn komen, zijn bijvoorbeeld vernieuwde oordoppen en headsets. Op deze manier creëert Delta een uitstekende vliegervaring voor al haar klanten. Daarnaast bouwt Delta voort op haar toonaangevende werk om wegwerp plastic te verminderen door te kiezen voor duurzame opties.

In de afgelopen jaren heeft Delta al belangrijke verbeteringen aangebracht aan de Main Cabin-service, waaronder inbegrepen maaltijden op geselecteerde kust-tot-kust routes, inbegrepen entertainment tijdens de vlucht, verbeterde snacks en toegang tot Wi-Fi op bijna alle vluchten. Recent werden voor Delta One onder meer seizoensafhankelijke menu’s geïntroduceerd met de mogelijkheid om de gewenste menukeuze vooraf door te geven.

* Door foto’s te taggen met #SkyMilesLife verleent de gebruiker Delta Air Lines een royalty-vrije, wereldwijde, eeuwigdurende licentie voor het weergeven, reproduceren en maken van afgeleide werken. Volledige voorwaarden zijn te lezen op: http://skymileslife.delta.com/