Delta start directe vluchten Amsterdam-Orlando

9 april 2018

Op 31 maart jl. koos voor het eerst een Boeing 767 van Delta Air Lines op Schiphol het luchtruim naar Orlando. Met deze introductie bedient Delta niet minder dan tien Amerikaanse bestemmingen met rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol. Tijdens een feestelijk onthaal voorafgaand aan vertrek werden de reizigers door Delta en Schiphol verrast op koffie, thee, petit-fours en een leuke herinneringstulp.

Orlando

In zijn welkomstwoord verwelkomde Jan Feenstra, Delta’s Sales Manager Netherlands & North Europe alle gasten op deze bijzondere vlucht. Hij zei: “Delta is verheugd opnieuw een fantastische bestemming in Amerika toe te voegen aan het netwerk vanuit Nederland. Niet alleen belangrijk voor gasten uit Nederland, maar ook vanuit Europa, dankzij de nauwe samenwerking met partner Air France KLM. Amsterdam is Delta’s grootste Europese knooppunt met 20 dagelijkse vluchten naar 10 Amerikaanse bestemmingen.”

Jan Feenstra nodigde de reizigers voor vertrek vooral uit om aan boord te genieten van een heerlijk glaasje prosecco, te profiteren van de gratis inflight Wifi en te genieten van het persoonlijke ‘in-seat’ entertainment, enkele van de talrijke services aan boord van Delta.

Bij het traditionele doorknippen van het lint werd Jan Feenstra geassisteerd door Marcel Lekkerkerk, Director Aviation Marketing Amsterdam Airport Schiphol, Raymond Reedijk, Sales Director Business Nederland Air France KLM, en Captain John Hendricks, gezagvoerder van de inaugurele vlucht naar Orlando. Na boarding vertrok Delta’s B767 volgens schema exact om 14.40 uur voor haar trans-Atlantische vlucht.

Delta heeft een debuut met Airbus A350 op de trans-Atlantische route. Lees er hier meer over.