Delta telt af naar komst A350, nieuwe routes en onboard services naar VS

23 maart 2018

Amsterdam, 16 maart 2018 – Dit zomerseizoen staat bij Delta Air Lines in het teken van de introductie van nieuwe services, producten, routes en zelfs een splinternieuw vliegtuigtype vanaf Schiphol. Reizigers profiteren zo van nog meer comfort en gemak aan boord van Delta’s vluchten naar de Verenigde Staten.

Delta zal gedurende het hoogseizoen dagelijks tot niet minder dan 20 directe vluchten tussen Schiphol Amsterdam en 10 bestemmingen in de VS bieden. Delta’s Amerikaanse bestemmingen zijn bovendien via Schiphol naadloos bereikbaar vanuit steden in geheel Europa, India en daarbuiten dankzij de samenwerking met haar partners Air France, KLM, Jet Airways en Transavia.

Dwight James, Delta’s Senior Vice President Trans-Atlantic, zegt: “Het is een erg spannende periode voor Delta in Nederland. We vergroten ons netwerk met nieuwe routes naar Orlando en Los Angeles, we voeren productinnovaties door en blijven investeren in meer comfort en vliegplezier voor onze 2.7 miljoen jaarlijkse reizigers tussen Amsterdam en de VS.” Hij vervolgt: “Tegelijkertijd markeert de komst van ons vlaggenschip Airbus A350 naar ons grootste Europese knooppunt Schiphol – vanaf het aankomende Paasweekend – de beste vliegervaring aller tijden.”

Delta nieuwe routes

Delta’s innovaties en nieuwe services zijn:

Debuut Airbus A350 op de trans-Atlantische route
Delta’s internationale vlaggenschip, de Airbus A350-900, zal met ingang van 1 april een van de vier dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Detroit verzorgen. Amsterdam is de eerste trans-Atlantische bestemming voor Delta’s A350 met aan boord de splinternieuwe producten Delta One® Suite en Delta Premium Select, alsmede een zeer comfortabele economy class cabine.

Non-stop naar Orlando en Los Angeles
De aantrekkingskracht van de talrijke themaparken en attracties in Florida en California wordt met de start van twee nieuwe non-stop routes van Delta wel heel erg groot. Delta gaat vanaf 31 maart a.s. dagelijks naar Orlando/Florida vliegen, terwijl de vier wekelijkse directe vluchten naar Los Angeles/Californië op 18 juni starten.

Delta Comfort+ biedt meer
Reizigers vanuit Nederland hebben nu op delta.com ook de keuze uit Delta Comfort+ met een keuze uit tal van opties, zoals extra beenruimte, extra verstelbare rugleuning, toegewezen bagageruimte en voorrang bij het instappen.

Economy Class voordelen
Delta investeert continu in haar voorzieningen in de economy class, zoals maaltijden in restaurantstijl, compleet met menukaarten. In aanvulling op de gratis Avissi Prosecco voor alle economy-reizigers, ervaren zij vanaf nu een verbeterde maaltijdservice inclusief een ruime keuze uit wijnen, bier en sterke drank.

Delta One dineren-naar-keuze
Delta One reizigers die vanaf 22 maart a.s. gebruik maken van vluchten naar en van Atlanta en New York JFK kunnen vooraf de maaltijd van hun keuze reserveren, zodat zij zeker zijn van hun voorkeur. Deze service zal later in het jaar ook op alle andere internationale Delta-routes beschikbaar zijn.

Online en entertainment
Op alle vluchten kunnen reizigers via het Delta-netwerk gratis gebruikmaken van WhatsApp, iMessage en Facebook Messenger. Optioneel is ook volledige Wi-Fi beschikbaar, zodat reizigers gedurende de gehele vlucht online kunnen blijven. Daarbij biedt de luchtvaartmaatschappij met Delta Studio meer dan 1.000 uur aan gratis entertainment via de persoonlijke stoelschermen of via streaming op laptop, tablet of smartphone.

Consumenten die Delta’s non-stop vluchten van Schiphol naar de Verenigde Staten willen boeken, nemen contact op met het Delta reserveringsteam via 020-7219128, delta.com of het reisbureau.