Delta’s toonaangevende internationale Main Cabin-ervaring officieel van start

8 november 2019

Delta Air Lines is officieel van start gegaan met een geheel nieuwe Main Cabin (economy) service op internationale vluchten. Vanaf 5 november wacht economy passagiers een geheel nieuwe vliegervaring: een welkom-aan-boord cocktail, dineren in bistrostijl en nog veel meer.

“Hoe onze passagiers zich voelen tijdens de reis is heel belangrijk voor ons”, zegt Allison Ausband, Senior Vice President – In-Flight Service van Delta. “Daarom heeft ons team deze nieuwe service ontworpen vanuit het oogpunt van onze passagiers – door hun ideeën om te zetten in een heerlijke ervaring die hun verwachtingen overtreft. We willen dat elke klant, ongeacht welke plek hij op de vlucht zit, weet hoeveel hij wordt gewaardeerd. “

Doordachte service is uitgebreid getest

Delta heeft een ontwerpteam bestaande uit meer dan 20 stewards en stewardessen leiding gegeven aan het ontwerpproces. De service is grondig getest en verfijnd voor een perfect resultaat: de luchtvaartmaatschappij testte de service op meer dan 1.200 vluchten. Niet eerder werd een service van Delta zo lang getest.

De meest in het oog springende verbeteringen:

  • Een welkomstcocktail voor een warm ontvangst: Voor de eerste welkomstcocktail in Main-Cabin komt de luchtvaartmaatschappij met een echte Italiaanse klassieker: de Bellini. Een subtiele knipoog naar de roots van Delta in Georgië.
  • Bistro-stijl dineren en speciaal ontworpen serviesgoed: Reizigers kunnen gerechten mixen en matchen, net zoals in traditionele restaurants. De maaltijden worden geserveerd in elegant en op maat gemaakt serviesgoed, bestaande uit 30 procent biomaterialen, met geüpgraded bestek en een placemat voor op de uitklaptafel.
  • On-demand snacks tijdens langeafstandsvluchten: Delta introduceert een nieuwe snackmand die altijd beschikbaar is voor passagiers na de maaltijdservice. De snacks variëren van zoet en hartig, zoals Cheez-It crackers, OREO’s en de kenmerkende Biscoff-koekjes van de luchtvaarmaatschappij.

Klik hier voor de volledige ervaring van Delta’s nieuwe internationale Main Cabin service.

De vernieuwde main cabin service wordt geïntroduceerd op alle internationale vluchten van 6,5 uur of langer, plus een selectie kortere internationale vluchten waarbij Delta One of Delta Premium Select wordt aangeboden.