Drie nieuwe verleidingen van Barbados

11 mei 2009

Drie nieuwe verleidingen van Barbados

Naast de ontelbare redenen die er zijn om naar Barbados te gaan, zijn er nu drie nieuwe en zwaarwegende argumenten om het niet bij dromen te laten.

Barbados spreekt dankzij de droomstranden en het jetset imago tot de verbeelding van velen. Het Caribische eiland heeft dan ook veel te bieden: een afwisselende natuur, veel te zien en te doen, fantastische golfbanen, ideale omstandigheden voor surfers en andere watersporters, de dichtste concentratie goede restaurants dan waar ook ter wereld en een gezellig nachtleven. Barbados is echt niet alleen voor de happy few, er is accommodatie voor elke portemonee.

Om de Barbados droom nog bereikbaarder te maken zijn er nu drie initiatieven gelanceerd. Hiervan kan de reiziger in de maanden mei t/m november profiteren. De eerste is de Barbados Boeking Bonus. De vakantieganger die boekt via de deelnemende touroperators ontvangt € 10,- korting per persoon per nacht, oplopend tot maar liefst € 140,- per persoon. Daarnaast wil Barbados dat elke bezoeker zich een VIP voelt. Daartoe kan de Barbados boeker op de website www.barbadosvipcard.com de VIP card gratis bestellen. Hiermee is elke tweede attractie, museum of bezienswaardigheid gratis. Op de website zijn de deelnemende organisaties vermeld. Tot slot is de Barbados gourmet card gelanceerd in het kader van het jaar van Gourmet. Op de site www.barbadosgourmetcard.com is –ook gratis- de kaart te bestellen waarmee 25% korting op de rekening van diverse restaurants wordt verkregen.

Op www.visitbarbados.nl is meer informatie over deze initiatieven te vinden.