Duits Verkeersbureau brengt pr-activiteiten onder bij Travelproof

17 februari 2015

Het Duits Verkeersbureau dat Vakantieland Duitsland in Nederland promoot, heeft na een uitgebreid aanbestedingstraject Travelproof geselecteerd als pr-bureau voor de Nederlandse markt.

Vanaf 15 februari 2015 ondersteunt Travelproof het Duits verkeersbureau bij haar pr-activiteiten, content-strategieën en het ontwikkelen van communicatiemiddelen. In 2015 ligt daarbij de focus op de thema’s Tradities en gebruiken, 25 jaar Duitse eenheid en inspirerende Duitse vakantieroutes.

Populairste vakantieland Nederlanders
"Van een actieve wandel- of fietsvakantie, skiën in geweldige wintersportgebieden tot struinen door inspirerende steden als Berlijn, Hamburg en Düsseldorf. Duitsland is enorm veelzijdig. We zijn dan ook enorm trots dat we Vakantieland Duitsland, het populairste vakantieland voor Nederlanders, de komende tijd mogen vertegenwoordigen", aldus Joke Maassen, managing director en oprichtster van Travelproof.

Over Travelproof
Travelproof is een onafhankelijk PR- en marketingbureau gespecialiseerd in reizen en toerisme. Travelproof werkt onder meer voor Barbabos Tourism Marketing Inc., Costa Cruises, Istria County Tourist Board, SAS Airlines en RAB Tourist Board. Het bureau is opgericht in 2006 en gevestigd in Gouda.
www.travelproof.nl

Meer informatie over het Duits Verkeersbureau: www.germany.travel/perscentrum

 

—————————————————————————

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Het persbericht is ook te zien of te downloaden op https://travelproof.nl/perskamer.html
Meer informatie en/of beeldmateriaal via Joke Maassen, tel. 0182 – 55 05 31 of
prteam@travelproof.nl