Duizend-en-een nachten sprookje met Costa Cruises

20 september 2012

Costa Cruises zet komende winter maar liefst twee schepen in voor cruises vanuit Dubai in de Arabische Golf. De duizend-en-een nachten cruise laat het sprookje tot leven komen.

De nummer 1 cruisemaatschappij van Europa begon in 2006 als eerste cruisemaatschappij met cruises naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Vanaf november 2011 tot aan april 2012 voer het nieuwe schip de Costa Favolosa in deze regio. Komende winter zet Costa Cruises twee schepen in: de Costa Atlantica en de kleinere Costa Classica.

De vaarroute begint in Dubai en zal vanuit daar vertrekken naar Muscat (Oman), Fujayrah Khor (VAE), Abu Dhabi (VAE), Khasab (Oman) en eindigt weer in Dubai. Deze cruise doet in korte tijd het mooiste dat de regio te bieden heeft aan. De route biedt een prikkelende mix van traditie en modern, prachtige oases en indrukwekkende futuristische architectuur. De stop in Oman maakt het sprookje compleet met zijn torenhoge kliffen en diep blauwe zee. Het is de ideale manier om dit gebied te ontdekken en een goed alternatief voor een Caribische cruise dankzij het prettige klimaat dat er heerst.

Costa heeft er voor gekozen om in plaats van een groot schip twee kleinere in te zetten. Deze sprookjescruise is al vanaf €375,- p.p. met vertrek in december te boeken voor beide schepen.

Meer informatie over deze cruise op www.costacruises.nl