Fun@sea en gratis cruisen voor kinderen

28 mei 2015

Cruisen met kinderen komt wel heel dicht in de buurt van de ideale gezinsvakantie. Je ontdekt samen nieuwe bestemmingen, maakt boeiende excursies en  er is veel fun en entertainment aan boord. Extra aantrekkelijk: bij Costa Cruises reizen kinderen tot 18 jaar meestal gratis mee. 


Kinderactiviteiten: van schattenjacht tot sporttoernooi
Van een schattenjacht, pizzaparty en schminksessie tot workshops koken, dansen, jongleren, T-shirts beschilderen en sporttoernooien. Vervelen aan boord bestaat niet en de activiteiten zijn ingedeeld per leeftijdscategorie. Daarnaast organiseert Costa Cruises interessante excursies in de plaatsen waar de schepen aanmeren. Voor kinderen gelden vaak speciale tarieven. 

Fun@Sea
Elke dag staat een Costa animatieteam klaar om kinderen vanaf 3 jaar en tieners tot 17 jaar te vermaken. De activiteiten zijn onderverdeeld per leeftijdscategorie in vier clubs: Mini, Maxi, Teen Junior en Teen. Bij het inschepen ontvangt elk kind het Fun@sea -programma met een overzicht van de activiteiten zodat het kiezen en de leuke vakantie op zee meteen kan beginnen.

Food voor kids: een Nutella-avond?
Een groepsontbijt voor kinderen, een heuse Nutella-avond of een gitaaravond onder de sterrenhemel? Tijdens de schoolvakanties is het gastronomische aspect aan boord van de Italiaanse schepen toegespitst op jonge kinderen en tieners. Ook stelt de chef-kok per cruise twee keer een exclusief menu samen, speciaal voor jongere gasten. Buiten de schoolvakanties kiezen kinderen hun lievelingsmaaltijd uit het kidsmenu.

Kinderen reizen gratis mee
Veel leuke dingen voor kinderen dus, maar nog leuker: op heel wat afvaarten van Costa Cruises reizen kinderen gratis mee. De actie geldt voor een of twee kinderen, jonger dan achttien jaar, die verblijven in de hut van twee betalende volwassenen. De actie geldt voor veruit de meeste afvaarten, behalve voor cruises met de Costa Pacifica in Noord-Europa, de cruises met de neoCollection-schepen en bepaalde routes in het Middellandse zeegebied met vertrek in augustus. Het gratis verblijf is exclusief luchthaven- en haventaksen, vlucht(en), transfer(s), forfait voor verblijf aan boord en diensten waarvoor een supplement geldt.

Over Costa Cruises:

Al 67 jaar varen de schepen van Costa Cruises (www.costacruises.nl) over de wereldzeeën en leveren het beste op het gebied van Italian Lifestyle, gastvrijheid en gastronomie, waarmee ultieme droomvakanties op het gebied van plezier en ontspanning worden aangeboden. De vloot is de grootste van Europa en bestaat uit 15 schepen varend onder Italiaanse vlag. Het nieuwste schip de Costa Diadema is sinds oktober 2014 in de vaart.