Guernsey verwacht meer Nederlanders in 2011

11 januari 2011

Guernsey verwacht meer Nederlanders in 2011

Naast de vorig jaar gestartte directe charter van Rotterdam naar Guernsey met Cityjet, zal ook Air Berlin medio april gaan vliegen naar dit lieflijke kanaaleiland.

In april 2010 startten de touroperators Sunair en Buro Britain met een wekelijkse directe vlucht naar Guernsey met Cityjet vanuit Rotterdam. Vanaf het begin was de vlucht een succes en al snel op de meeste data zelfs helemaal volgeboekt.
Met ingang van zomer 2011 vliegt nu ook Air Berlin wekelijks vanaf Düsseldorf naar Guernsey. De vlucht is eveneens op zaterdag. De zomerdienstregeling voor Guernsey begint halverwege april en eindigt in september 2011.

De vluchten van Düsseldorf naar Guernsey zijn per direct te boeken via internet (airberlin.com) en het reisbureau. De vluchten vanaf Rotterdam zijn, in combinatie met aantrekkelijke verblijfsarrangementen, te boeken bij touroperators Sunair (www.sunair.nl) of Buro Britain (www.buroscanbrit.nl) of via het reisbureau.
Naast bovenstaande directe vluchten zijn er ook verbindingen via Londen Gatwick en Southampton en het eiland is ook met Condor Ferries vanuit St. Malo te bereiken. Na een voor Guernsey zeer succesvol 2010, waarin het aantal Nederlanders dat Guernsey bezocht groeide, verwacht Guernsey een verdere groei in 2011.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Meer informatie en/of hoge resolutie beeldmateriaal op www.travelproof.nl/perskamer.html en www.guernseyimages.com of via Joke Maassen, tel. 0182–55 05 31, e-mail joke.maassen@travelproof.nl.

Algemene toeristische informatie over Guernsey op www.visitguernsey.com