Iedereen die ‘ooit nog eens’ wil cruisen moet nú naar Amsterdam

18 oktober 2017

Oktober is Plan a Cruise Maand – een wereldwijde actiemaand opgezet door Cruise Lines International Association (CLIA). Doel? Door te informeren en te inspireren aantonen dat deze droom bereikbaarder is dan vaak wordt gedacht. Voor iedereen die nog twijfelt geeft het Cruise Event het beste voorproefje van cruisen. Komend weekend 21 en 22 oktober in de Passenger Terminal Amsterdam.

Denk je dat cruisen alleen voor de happy few is, of iets ‘voor later’ of wil jij graag cruisen maar lukt het niet je reisgenoot te overtuigen dat cruisen allesbehalve saai is? Kom dan komend weekend naar de Passenger Terminal Amsterdam (nabij het Centraal Station), waar het Cruise Event wordt gehouden.

In de nautische sfeer van de cruiseterminal zijn alle nationale en internationale cruiserederijen aanwezig. Verschillende rederijen geven presentaties waar alle gelegenheid is om vragen te stellen. Er worden ook diverse films vertoond die een goed beeld van een cruise geven. Holland America Line heeft een eigen presentatieruimte waar bezoekers de Holland America Line Cruise Experience beleven. Bij Hapag-Lloyd stap je virtueel aan boord en wandel je over de dekken, langs het zwembad en neem je een kijkje in een luxe suite. Tenslotte treedt dinnershow Pandora drie keer per dag op, om de ultieme beleving van entertainment te ervaren zoals deze ook aan boord van een cruiseschip wordt gegeven.

Op de beurs wordt duidelijk dat er echt voor iedereen een passende cruise is: een korte of lange cruise, luxe of juist budget, een groot schip met alle denkbare faciliteiten of een zeilcruise langs de Kroatische kust tot een expeditie cruise naar Antarctica. Voor gezinnen, stellen of singles. Ver weg of dichtbij. Rode draad is het ontdekken van meerdere mooie bestemmingen tijdens één vakantie en genieten van de zee.

Voor wie al bekend is met cruisen en niet meer overgehaald hoeft te worden is het ook een goed idee komend weekend naar Amsterdam te gaan. Er worden namelijk diverse prijzen verloot en ook zijn er unieke beursaanbiedingen.

Kaarten kosten € 10,- aan de kassa en kinderen t/m 17 jaar zijn gratis. In de voorverkoop kosten kaarten € 7,50, te bestellen via www.cruise-event.nl. Hier vind je ook meer informatie over het evenement.