Istrië lanceert Nederlandstalige website

30 mei 2011

De officiële website van het Verkeersbureau van Istrië, www.istra.hr is nu ook beschikbaar in de Nederlandse taal.

Het in het noordwesten van Kroatië gelegen schiereiland Istrië trekt jaarlijks ongeveer 150.000 Nederlanders. Het werd dan ook hoog tijd voor een Nederlandstalige website en die is er nu dan ook gekomen. Op de portal www.istra.hr kan eenvoudig de Nederlandse taalkeuze worden gemaakt.

De zich op een bestemming oriënterende vakantieganger kan hier onder ‘regio’s en plaatsen’ en ‘attracties en activiteiten’ een goed beeld vormen van het authentieke karakter van Istrië en het gevarieerde aanbod. De speurtocht naar geschikte accommodatie kan ook beperkt worden tot deze website want elk resort, hotel, camping of privé accommodatie is hier terug te vinden en desgewenst via een aanvraagformulier direct te boeken.

Staat de vakantie in Istrië eenmaal vast, dan biedt de website uitgebreide informatie over evenementen. Zo prijkt momenteel ‘onze’ DJ Tiësto op de homepage die in het stadje Umag tijdens ‘Umagination’ begin juni acte de presence geeft. De evenementenkalender van Istrië barst sowieso uit de voegen van diverse culturele, culinaire en sportieve festiviteiten. Het is dan ook een aanrader in te schrijven op de nieuwsbrief om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws, ontwikkelingen en evenementen. Daarnaast is Istrië via de meeste sociale media te volgen.

Meer informatie over Istrië in het algemeen en accommodaties in het groene binnenland is te vinden op www.istra.hr.