James Blunt hoofdact Barbados Jazz Festival

25 november 2008

James Blunt hoofdact Barbados Jazz Festival

Het jaarlijkse jazz festival op het Caribische eiland Barbados – in 2009 van 12 t/m 18 januari – heeft weer een line-up om van te smullen. Naast James Blunt geven Angie Stone, David Burnett, DeeDee Bridgewater en nog vele anderen acte de présence.

Het evenement is door insiders inmiddels uitgeroepen tot het grootste jazz festival van de Caribbean en trekt bezoekers uit de gehele wereld. Het zijn ook niet de minsten die in het verleden hebben opgetreden. Anita Baker, Macy Gray, Mary MARY, Karen Briggs, Poncho Sanchez, Dionne Warwick, Alicia Keys en vorig jaar Erykah Badu zijn slechts enkele van de bekende namen die in Barbados hun opwachting hebben gemaakt.

Op het aankomende zestiende jazz festival treedt James Blunt op 14 januari op in het Garfield Sobers Complex. Andere locaties waar wordt opgetreden variëren van de rum factory tot het Sunbury Plantation House. En uiteraard in de open lucht.

Meer informatie en het kopen van tickets via www.barbadosjazzfestival.com. Algemene informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl.