London City Airport checkt in bij Travelproof

18 augustus 2015

Vanaf 1 september 2015 is PR- en marketingbureau Travelproof verantwoordelijk voor de ontwikkeling van marketingstrategieën voor de luchthaven London City Airport op de Nederlandse markt.

Travelproof voorziet de Londense luchthaven van een full marketing service door middel van een uitgekiende communicatiemix met onder meer online campagnes, e-trainingen voor zakenreisconsultants, strategische samenwerkingen en evenementen. Op 1 september start de London City Airport campagne, waarbij de focus ligt op de zakelijke reiziger.  

Landen in het hart van Londen
"London City Airport was altijd al onze favoriete luchthaven voor een bezoek aan de Engelse hoofdstad. Uniek is om daadwerkelijk in Londen te landen en in no-time op je eindbestemming te arriveren. Met de vele dagelijkse vluchten van British Airways en CityJet vanuit zowel Amsterdam als Rotterdam, en in het weekend ook met Flybe vanuit Amsterdam, is de keuze groot. Wij kijken er naar uit om meer Nederlandse (zaken)reizigers te laten kennismaken met alle voordelen van het vliegen op London City Airport", zegt Joke Maassen, managing director en oprichtster van Travelproof.

Pangaea network
Collega-kantoor en marktleider in Duitsland GCE is eveneens door London City Airport aangesteld voor de marketingactiviteiten op de Duitse markt. Het Pangaea Network waartoe Travelproof behoort, vertegenwoordigt London City Airport nu op vier markten;  AIGO in Italië en Blueroom  in Spanje zijn al langer actief voor de luchthaven.

Over Travelproof
Travelproof is een onafhankelijk PR- en marketingbureau gespecialiseerd in reizen en toerisme. Travelproof werkt eveneens voor Barbabos Tourism Marketing Inc., Costa Cruises, Istria County Tourist Board, Duits Verkeersbureau, Scandinavian Airlines, Visit Svalbard (Spitsbergen) en Rab Tourist Board. Het bureau is opgericht in 2006 en gevestigd in Gouda.
www.travelproof.nl

Meer informatie over London City Airport: www.londoncityairport.com