Me Tarzan you Jane in Barbados

18 augustus 2009

Me Tarzan you Jane in Barbados

In een van de tropische stukken bos die Barbados nog rijk is, kan de bezoeker nu aan kabels van boomtop naar boomtop suizen.

Het gaat hier over Aerial Trek – Zipline adventures en dit is een relatief nieuwe attractie op Barbados. Tussen de boomtoppen op een hoogte van maar liefst 30 meter wordt aan stalen kabels van platform naar platform geroetsjt. Degenen met stalen zenuwen kunnen ondertussen genieten van een fantastisch uitzicht over het groene koraaleiland.

Uiteraard heeft veiligheid hier de hoogste prioriteit. Niemand kan de boom in zonder eerst een zorgvuldige instructie en oefening te hebben doorlopen. Uitrusting is zeer belangrijk. Het materiaal is het nieuwste van het nieuwste en wordt elke keer vooraf getest. Eenmaal in de hoogte staat op elk platform een medewerker om een goede afloop te garanderen en tevens informatie over het ecosysteem te geven. Leeftijd vanaf 12 jaar.

Meer informatie en een video is te vinden op www.aerialtrek.com. Algemene informatie over Barbados op www.visitbarbados.nl