Nieuw in zomer 2013: slapend naar Istrië

28 januari 2013

Met ingang van komende zomer komt er een bijzondere en uiterst relaxte vervoersmogelijkheid naar Istrië bij: de AutoSlaap Trein.

Het Kroatische schiereiland Istrië trok afgelopen jaar 15 procent meer bezoekers uit Nederland. In totaal ontdekten (en herontdekten!) bijna 160.000 Nederlanders de prachtige natuur, indrukwekkende cultuur en de fantastische keuken. Deze groeiende populariteit was voor AutoSlaap Trein aanleiding deze ontspannen manier van reizen, naast Livorno en Alessandria, ook naar deze vakantieregio aan te bieden. De trein vertrekt uit Den Bosch en het eindstation is de Sloveense kustplaats Koper. Hiervandaan is het mogelijk in minder dan 20 minuten uitgerust en wel met eigen auto de grens met Kroatië over te steken.

René van der Klink, Commercieel Directeur AutoSlaap Trein, zegt: “Wij zijn er zeer trots op in 2013 deze nieuwe bestemming in de mooie Sloveense kustplaats Koper, op een steenworp afstand van zowel Italië als Kroatië, te kunnen aanbieden. Met veel plezier vervoeren wij onze gasten en hun voertuig de eerste 1265 kilometer, om hen uitgerust aan te laten komen. Koper ligt op korte rij afstand van de belangrijkste kustplaatsen in Istrië.”

Niet zelf achter het stuur, maar met de auto veilig achterop in een privé coupé naar de eindbestemming reizen. Ondertussen de kosten voor deze vervoersmogelijkheid grotendeels terugverdienen door te besparen op benzine, tol en autobahnvignetten. Files en wachtrijen voor de tunnels in Oostenrijk zijn voltooid verleden tijd. Uitgerust aankomen én beschikken over de eigen auto zodat de vakantie direct kan beginnen.

Kijk op www.ontdekistrie.nl en www.autoslaaptrein.nl voor meer informatie.