Nieuw: truffel-golf arrangement in Istrië

28 september 2009

Nieuw: truffel-golf arrangement in Istrië

Met het openen van de eerste 18-holes gofbaan in Istrië is de ideale culinair-sportieve combinatie binnen bereik gekomen: voor truffel- én golfliefhebbers is Istrië deze herfst het paradijs.

Kempinski Golf Adriatic is de golfbaan behorend bij het op 1 augustus geopende hotel Kempinski Adriatic. De baan ligt in het noordwesten van Istrië, met uitzicht over zee. Een prettige bijkomstigheid is dat hier dichtbij hét truffelgebied van Istrië ligt. En dat maakt het combineren van de geneugten golfen en truffels eten nu binnen handbereik.
Een luxe verblijf in het vijfsterren hotel Kempinski ligt het meest voor de hand. Van daaruit is men binnen 20 minuten in het hartje van de truffelregio. Een leuk alternatief voor een authentiekere beleving is te kiezen voor accommodatie in het truffelgebied, zoals Casa Romantica La Parenzana. Een aantal oude Istrische huizen zijn smaakvol samengevoegd tot een gezellig no nonsense driesterren hotel met een geweldige keuken. De eigenaar biedt een Golf & Truffelpakketje al vanaf € 188,- voor twee overnachtingen, een Istrisch boeren ontbijt, truffelgourmetdiner en een greenfee voor de op 15 minuten afstand gelegen golfbaan. Meer informatie op www.parenzana.com.hr of www. www.kempinski-adriatic.com

Algemene informatie over Istrië op www.istra.hr