Nieuwe luxe minicamping op Rab geopend

12 juni 2014

Het Kroatische eiland Rab beschikt vanaf dit seizoen over een zeer luxe minicamping. Het net geopende Lando resort heeft vier sterren, 36 percelen van 100m² en 11 luxe ‘immobile’ homes.

Lando Resort is een spiksplinternieuw resort met een oppervlakte van 6000 m², gelegen aan een baai met zandstrand op het Kroatische eiland Rab. Ondanks de relatief geringe capaciteit beschikt het over twee verwarmde zwembaden met een geïntegreerd kinderzwembad.  Verder is er o.a. een kinderspeeltuin, een restaurant, een cocktailbar en gratis wifi.

De percelen die het resort aanbiedt zijn ruim en worden omringd door mediterrane vegetatie. Uiteraard zijn de sanitaire punten van de hoogste kwaliteit. Wie meer luxe zoekt met de voordelen van een camping kan terecht in een van de elf luxe mobile homes. Dit zijn in feite kleine villa’s van 50m², met twee slaapkamers voor twee personen, airco, tv, luxe keuken, woonkamer en groot terras.

Voor de op luxe gestelde Nederlandse kampeerder is Lando ideaal. Het ligt pal aan een zandstrand, dichtbij de oude en levendige hoofdstad Rab en in de nabije omgeving zijn uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden. En er geldt momenteel een introductiekorting van 20 procent op de percelen. 

Rab is goed vanuit Nederland te bereiken, op ongeveer 1400 km vanuit Utrecht en vervolgens een kwartier durende overtocht per ferry.
 
Voor meer informatie en boekingen kijk op de Nederlandstalige website www.lando.hr. Kijk op www.tzg-rab.hr voor bestemmingsinformatie.

Over Rab:
Het Kroatische eiland Rab behoort tot de regio ‘Kvarner’ in het noorden van Kroatië.
Het eiland beschikt als een van de weinige plekken in Kroatië over zandstranden. Rab is daarnaast een van de groenste eilanden van Kroatië en kent hoogteverschillen waardoor het zeer geschikt is voor fietsers en wanderlaars. De gelijknamige hoofdstad Rab met de karakteristieke vier middeleeuwse klokketorens wordt tot een van de mooiste steden van Kroatië gerekend.

In Nederland is dit eiland nog relatief onontdekt. Vanwege de noordelijke ligging is dit eiland goed bereikbaar per auto, op 1400 km vanaf Utrecht. De overtocht duurt vervolgens nog geen kwartier.