Nieuwe Nederlandstalige website Barbados gelanceerd

28 juli 2011

Vanwege de groeiende interesse in Barbados op de Nederlandse en Belgische markt heeft Barbados een compleet vernieuwde website gelanceerd. Van algemene informatie tot een handige vakantieplanner, deze website heeft het allemaal!

De website is vorige week live gegaan en biedt tal van mogelijkheden. De grootste en meest opvallende verandering is de lay-out van deze pagina. Prachtige foto’s van Barbados sliden rustig voorbij en laten alvast de unieke sfeer van Barbados zien. Verder staat bijna alle informatie die handig is om te weten voor een vertrek naar Barbados op deze site. Van vakantieplanner tot een volledige zakelijke pagina.

De zakelijke pagina geeft informatie over Barbados als zakelijke bestemming. Hier wordt meteen een duidelijk overzicht gegeven van vergaderlocaties en een top 10 van onvergetelijke dingen te doen voor groepen. Uniek, maar vooral heel handig. Helemaal omdat Barbados nog niet zo bekend is als zakelijke bestemming, maar hier zeker de middelen voor heeft. Er is geen speurwerk voor nodig om een ideale incentivereis of congres samen te stellen, want alles staat overzichtelijk bij elkaar.

De vakantieplanner biedt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar eigen vakantie samen te stellen. Alle accommodaties, maar ook alle activiteiten staan vermeld in deze planner en iedereen kan zelf kiezen wat hij of zij erin wilt zetten. De planner kan worden uitgeprint en worden meegenomen zodat de vakantie nog relaxter wordt.

Verder staan alle touroperators vermeld die Barbados aanbieden inclusief de laatste aanbiedingen. Natuurlijk worden ook de sociale media pagina’s weergegeven. Met één druk op de knop kan Barbados zowel op Facebook als op Twitter gevolgd worden. Via deze sociale media kanalen worden vaak leuke acties gehouden en het laatste nieuws wordt hierop vermeld.

Kortom, een geheel vernieuwde website die inspireert tot een reis naar dit Caribische eiland!

Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl of www.visitbarbados.be. Vind ons ook op Facebook www.facebook.com/BarbadosNL en Twitter www.twitter.com/BarbadosNL