O Solo mio: eenpersoonstoeslag voor soloreizigers overboord

23 augustus 2016

Solo reizen en een cruisevakantie gaan heel goed samen, helemaal nu Costa Cruises voor ruim 30 ‘ver weg’ cruises de eenpersoonstoeslag overboord gooit. Het moment om in je eentje een avontuurlijke cruisereis te maken naar bijvoorbeeld Rio de Janeiro of de Malediven.

Solo reizen en cruisevakanties zijn een match made in heaven. Een cruiseschip is een veilige omgeving waar je je in je eentje prima vermaakt en, als je wilt, nieuwe mensen ontmoet. Daarnaast is alles voor handen aan boord, van zwembad, gym, sterrenrestaurant tot luxe spa. Met een cruise zie je ook de mooiste bestemmingen waar je misschien alleen niet snel naartoe reist en in de plaatsen waar je aanmeert zijn excursies geregeld.

Drie singlevriendelijke cruises

Italië, Spanje, Marokko, Canarische Eilanden en Brazilië
Met het cruiseschip de Costa Fascinosa maak je een 17-daagse reis vanuit het Italiaanse Savona, via Barcelona, Casablanca, Tenerife om daarna in 6 dagen de grote oversteek te maken naar Brazilië. Via Recife, Maceio en Salvador de Bahia kom je uit in la Cidade Maravilhosa, Rio de Janeiro. Een zonnige cruisereis langs fraaie Europese bestemmingen en als kers op de taart: Unesco-werelderfgoed, capoeira, caipirinha cocktails en de Copacobana.

Malediven, Sri Lanka en de Laccadiven
Een paradijselijke en intrigerende 8-daagse vakantie die start met twee dagen in Male op de Malediven en vervolgens Colombo, de kleurrijke en kosmopolitische hoofdstad van Sri Lanka. Op dag 6 meert het cruiseschip aan bij de Indiase steden Mormugao met z’n fijne zandstranden en Mumbai voor een trip langs Bollywood, cricket en het strand van Chowpatty.

Europese steden en de Malediven
Twintig dagen lang cruisen langs mooie Europese steden Rome, Messina, Argostoli en Heraklion. Vervolgens zet het cruiseschip koers naar de Rode Zee waarna het aanmeert in Eilat in Israël, Aqaba in Jordanië en Salalah in Oman. Na het doorkruisen van de Indische Oceaan eindigt het cruiseavontuur voor twee dagen paradijs in Male, de majestueuze hoofdstad van de Malediven.

De singlevriendelijke reizen hebben allen afvaarten in november en december 2016. Kijk hier op welke afvaarten de eenpersoonstoeslag niet toepasbaar is, genoemde prijzen op de website zijn exclusief vliegtickets naar start- en eindpunt van de cruises.