Outsider Istrië dé jongerenbestemming van de toekomst

27 april 2011

Outsider Istrië dé jongerenbestemming van de toekomst
Wie op zoek is naar een leuke jongerenbestemming komt al snel uit bij de overbekende en daarom overvolle standaard bestemmingen. Voor degenen die eens iets nieuws willen, maar wel zon, zee & uitgaan zoeken, is Istrië in 2011 the place to be.

Istrië biedt veel zon, zee, een prachtige natuur en een uitbundig nachtleven. Vooral de plaatsen Medulin, Rovinj en Porec zijn ideaal voor een vakantie waar ‘relaxen’ en ‘actief bezig zijn’ prima samengaan. De appartementen, hotels en gezellige campings van X-Travel liggen meestal optimaal ten opzichte van het strand en uitgaansgelegenheden.

Overdag is Istrië ideaal om te genieten van zon, zee en strand, maar ook van activiteiten op en onder water. Zo kan er gedoken worden onder begeleiding van een professioneel duikinstructeur en voor degene die liever boven water blijft is kayakken een geweldige ervaring. Deze spannende tocht gaat door prachtige fjorden. Om te relaxen biedt X-Travel een heuse relaxing cruise.

Na een dag vol actie of ontspanning begint het nachtleven in het bruisende Istrië. Hier zijn geen lange straten met overvolle discotheken, maar kan er gefeest worden op bijvoorbeeld een onbewoond eiland. Deze zogeheten Bam Island Night is een en al feest. Op dit eiland ligt een zwembad en er draait een DJ om dit feest te laten knallen. Ook moeten degenen die met X-Travel op vakantie gaan zeker de beruchte Dutch Night meemaken. Dit is niet zomaar een Dutch Night, maar een spetterend feest in een oud en verlaten fort. Dit oude fort ligt op de top van een heuvel in Istrië en wordt speciaal voor de Dutch Night volledig omgebouwd. Op deze avond laat X-Travel een DJ vanuit Nederland overkomen die dat laatste Nederlandse tintje geeft aan een topavond.

Wie wat cultuur wilt opsnuiven en bij moet komen van de avond ervoor kan aan een excursie deelnemen naar het achtste wereldwonder, de Plitvice meren. Dit zijn 14 meren op verschillende hoogtes die met elkaar verbonden worden door middel van ontelbare watervallen. Een indrukwekkend stukje natuur die de vakantie compleet maakt.

Istrië biedt samen met X-Travel een vakantie aan die relaxed, actief, uniek en zeker de moeite waard is. Het is dé plek van 2011, dus trendsetters: Istrië it is!

Meer informatie over Istrië in het algemeen en accommodaties in het groene binnenland is te vinden op www.istra.hr.
Meer informatie over X-Travel is te vinden op www.xtravel.nl