Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Generatie Z stapt aan boord van cruiseschepen

Wellness op zee, cruisen als digital nomad, single cruisevakanties en de opkomst van generatie Z (1992-2010). Een greep uit de 10 cruisetrends voor 2019 die Cruise Lines International Association (CLIA) signaleert in hun net uitgebrachte jaarlijkse trendrapport ‘State of the Cruise Industry 2019’.

Sahara-avonturen in Tunesië: De highlights

Ver weg van de zonnige beach resorts van Hammamet en Sousse, ligt een ander Tunesië. Een immens stuk land waar 40.000 vierkante kilometer Sahara-woestijn de baas is. In het zuiden zetten zandduinen, berberdorpen, kamelen en dadelpalmoases de toon. De highlights op een rij.

Reisplannen 2019: Drie avontuurlijke reisroutes door Centraal-Amerika

Panama, Belize en Guatemala staan stuk voor stuk in de reistrends van Lonely Planet en Skyscanner voor 2019. Tijd voor een rondreis door deze en andere landen in Centraal-Amerika. Een multi-vakantiebestemming met geweldige stranden, surfhotspots, een ongekende biodiversiteit, de unieke Maya-cultuur en een kleurrijke gastronomie. Nu beter te bereiken dan ooit met rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol naar Panama-Stad en San-José of via een tussenstop in Madrid of Houston.

Geniet en verdien karmapunten tijdens je safari

Twee van Malawi’s vele aantrekkelijkheden zijn haar vriendelijke bevolking en de vele prachtige vergezichten. Wildlife maakt het supertrio compleet. Het Centraal-Afrikaanse land ging, vooral door de armoede, lang gebukt onder ontbossing en andere natuurcriminaliteit. Als gevolg daarvan is de wildstand en de balans tussen de diersoorten onderling onder druk komen te staan. De Malawiaanse overheid is samen met private organisaties, stichtingen en NGO’s zeer actief om planmatig orde op zaken te stellen. De Lilongwe Wildlife Trust is een van de partners om de bescherming en herintroductie van het wildlife in goede banen te leiden.

9Wanna-shop-for-christmas-tips met Jet Airways

Kerstshoppen op z’n Indiaas of liever cool Canadian style? Jet Airways brengt je er vliegensvlug naartoe. Of het nu gaat om bijzondere bazaars in Bangalore, Goa’s beroemde hippiemarkten of de hipste designerboetieks en winterse kerstdorpen in tof Toronto. Bekijk snel deze negen shoptips!

Jet Airways versterkt routenet met 20 dagelijkse vluchten

Jet Airways, de internationale full-service luchtvaartmaatschappij uit India, introduceert per begin december maar liefst 20 extra vluchten in haar internationale en binnenlandse routenet, om zo in te spelen op de groeiende marktvraag.

De ideale citybreak voor komende winter

Op nog geen 3 uur vliegen land je in het 3500 jaar oude Tunis in een compleet andere wereld. Met als kloppend hart de geuren en kleuren van de bruisende medina. Een tijdreis naar het antieke Carthago en Romeinse mozaieken om tot rust te komen aan de diepblauwe Middellandse Zee. 8 highlights van een anders-dan-anders citytrip:

Delta stopt met het gebruik van wegwerpplastic

Delta Air Lines verwijdert een groot aantal plastic artikelen voor eenmalig gebruik, zoals rietjes, roerstaafjes en wikkels uit de cabine en de Delta Sky Clubs. In april werd al gestopt met het gebruik van plastic folie om het bestek. Op jaarbasis scheelt dit een hoeveelheid plastic afval met een gewicht gelijk aan twee Boeing 757 vliegtuigen.

Jet Airways lanceert 21e internationale bestemming

Schiphol, 7 november 2018. Jet Airways, de internationale full-service luchtvaartmaatschappij uit India, begon maandag met haar nieuwe non-stop verbinding tussen Mumbai en Manchester. Het is de eerste directe verbinding tussen de derde grootste Britse stad en de economische hoofdstad van India.   Met de lancering van deze vijfde non-stop service, die op 5 november jl. ceremonieel werd ingeluid, is Jet Airways de grootste carrier…

6 bijzondere hotels en slaapadressen in Tunesië

Grotwoning in de woestijn, strak boutique hotel of vijfsterren luxe aan zee? Tunesië heeft verrassende slaapadressen om uit te kiezen. Een selectie van 6 bijzondere overnachtingen in het land van de zon, souks en Sahara