Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Exclusieve cruises: nog meer luxe, ruimte en verwennerij

Cruisen is een luxe vorm van vakantie vieren: veel bestemmingen bezoeken in één vakantie met als uitvalsbasis een schip dat voorzien is van alle gemakken. Wat voegt een luxe cruise nog toe? Het antwoord is exclusiviteit.

Delta kondigt nieuwe Tampa route en dagelijkse Los Angeles vlucht aan

Delta Air Lines breidt opnieuw haar netwerk vanuit Amsterdam uit met de start van een nieuwe route naar Tampa (Florida) vanaf 24 mei 2019. De vlucht wordt dagelijks uitgevoerd en is de enige non-stopvlucht tussen de twee steden. Het is de 11e bestemming van Delta uit Amsterdam en de tweede naar Florida na de inaugurale vlucht naar Orlando dit jaar.

Vijf Malawiaanse nationale parken die je gezien moet hebben

Sta oog in oog met een kudde olifanten, geniet van de wonderschone natuur, vaar in een kano over Lake Malawi en zie de zon in de Shire-rivier zakken. Malawi is gezegend met vijf geweldige nationale parken en biedt een combinatie van flora en fauna die je nergens in Afrika aantreft. Malawi is een land met veel diversiteit en is daardoor ook zeer geschikt als rondreisland. Met goede wegen, duidelijke bewegwijzering en talrijke scenic routes om landschappen en nationale parken te ontdekken.

Op onderwateravontuur in Tunesië: 7 te gekke duikspots

De 1250 km lange kustlijn van Tunesië heeft niet alleen mooie stranden, maar de Middellandse Zee zorgt ook voor de beste duikervaringen. Van leren duiken bij goede duikscholen, kantduiken direct vanaf het strand tot spannende wrakduiken op ongekende dieptes. 7 te gekke duikspots op een rij in het land waar de zon altijd schijnt.

9Wow plekken in India voor een kidsproof vakantie

Spannende forten in Delhi. Zonnen in gezelschap van olifanten op Havelock Island. Of wat te denken van een kameelsafari door de Tharwoestijn? India is enorm veelzijdig en een bijzondere reisbestemming voor een gezinsvakantie waarin je oren en ogen tekortkomt. 9 kidsproof activiteiten van Jet Airways voor een rondreis India!

5 punten waarop een cruisevakantie het wint van een vakantie aan land

Mocht er nog enige twijfel bestaan over het maken van een cruise of vaak blijft steken in het stadium ‘iets voor later’, dan kan CLIA, de branche-organisatie voor cruiserederijen, deze per direct wegnemen. Want een cruise biedt enkele zeer overtuigende voordelen boven een vakantie aan land. De vijf leukste op een rij:

Delta en KLM opnieuw rechtstreeks naar Las Vegas

Delta Air Lines en partner KLM zullen in januari 2019 speciale non-stop vluchten tussen Schiphol en Las Vegas verzorgen om in te spelen op de populariteit van de jaarlijkse “Consumer Electronics Show” (CES).

Cruise-industrie draagt recordbedrag van €47.86 miljard bij aan Europese economie

In 2017 droeg de cruise-industrie bijna 48 miljard euro bij aan de Europese economie. Deze cijfers zijn recent bekend gemaakt door Cruise Lines International Association (CLIA) in het nieuwste European Economic Contribution Report. De economische bijdrage van € 47,86 miljard betekent een forse groei van 16.9% ten opzichte van de laatste meting in 2015.

Non-stop naar Hollywood: Delta lanceert Amsterdam-Los Angeles vlucht

Delta Air Lines [NYSE: DAL] breidt haar Noord-Amerikaanse netwerk vanaf luchthaven Schiphol verder uit met de toevoeging van een nieuwe route naar Los Angeles (LAX) vanaf 18 juni 2018. Deze tiende non-stopbestemming van Delta uit Nederland, en de tweede nieuwe route deze zomer, wordt vier keer per week aangeboden en verbindt Amsterdam met Delta’s hub aan de Amerikaanse westkust.

Wellness Tunesië: van vijfsterrenresort tot traditionele hammam

De inwoners van de Romeinse havenstad Carthago legden de basis voor Tunesië als wellnessbestemming. Anno 2018 zijn de heilzame baden vertaald naar luxe spa’s en thalassotherapieën in sterrenhotels, maar een authentieke Tunesië-ervaring in een traditionele hammam in de medina kan ook.