Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 Filter:
23 oktober 2018

Cruisevakanties onder millennials steeds populairder

Brussel, 4 oktober 2018 – Uit recente cijfers van Cruise Lines International (CLIA), de branche-associatie voor cruiserederijen, blijkt dat in de eerste helft van 2018 weer meer Nederlanders kozen voor cruisevakanties. De groei onder dertigers is het grootst: 18%

23 oktober 2018

Gouda-tips met coole uitjes voor de herfst (vakantie)

Gek doen op het middeleeuwse festival Zotte Zaterdag, speuren naar antiek en curiosa in historische Goudse Straatjes en een museumbezoek voor cultuurbarbaartjes. Gouda in de herfst (vakantie) valt in de smaak! Daarom: 4 warm aanbevolen tips voor de kaasstad op een presenteerblaadje.

23 oktober 2018

9 Wereldsmaken in de Indiase keuken met Jet Airways

India is het land van de curry’s, naanbrood, rijst, dal, chutney’s en chai thee. Een waar walhalla voor food lovers. Of je nu een vegetariër of een rasechte carnivoor bent. Daarom: tips van Jet Airways voor de beste Indiase food spots die je laten watertanden.

23 oktober 2018

Samenwerking Centraal-Amerika versterkt met Dominicaanse Republiek

Unieke regio biedt vulkaanlandschappen, stranden van wereldklasse, natuurlijke schoonheid, avontuur en outdoor, maar ook smeltkroes van culturen Gouda, 26 september 2018. De acht leden van CATA (Central America Tourism Agency) staan garant voor een vakantie vol variatie en unieke ervaringen. Met indrukwekkende landschappen, bijzondere natuurverschijnselen, traditionele dorpjes en steden alsmede een veelheid aan outdoor en avontuurmogelijkheden biedt de regio het perfecte scenario voor ongeëvenaarde…

22 oktober 2018

9Waanzinnige festivals in India met Jet Airways

Dance, Indie rock, street food. Of het vieren van tradities en cultuur. In India weten ze wel raad met festivals. Op vaak indrukwekkende locaties zoals het Mehrangarh Fort in Jodhpur en zelfs de uitgestrekte Tharwoestijn. Dus: houd de Hollandse festivalmood nog even vast en vul je kalender met deze 9 niet te missen events in India.

19 oktober 2018

Toffe verrassende hotels in Noordoost-Frankrijk

Noordoost-Frankrijk staat bol van de verrassingen. Ongenaakbare natuur, een waanzinnig culturele rijkdom, de mooiste en grootste kathedralen van het land, talrijke outdoor-activiteiten en geweldig eten om je vingers bij af te likken. Als klap op de vuurpijl een schatkamer vol overheerlijke champagnes en wijnen. Maar wist je dat de regio’s Alsace, Champagne-Ardenne en Lorraine ook het thuis zijn van hele toffe en verrassende hotels? Lees maar mee.

28 september 2018

Delta breidt pre-select maaltijden uit naar Delta One vanaf Amsterdam

Na lovende klantrecensies heeft Delta haar populaire pre-select maaltijdprogramma uitgebreid. Reizigers in Delta One (businessclass) op vluchten tussen Amsterdam en de Verenigde Staten hebben nu de mogelijkheid om voor vertrek hun maaltijd te kiezen.

30 augustus 2018

Exclusieve cruises: nog meer luxe, ruimte en verwennerij

Cruisen is een luxe vorm van vakantie vieren: veel bestemmingen bezoeken in één vakantie met als uitvalsbasis een schip dat voorzien is van alle gemakken. Wat voegt een luxe cruise nog toe? Het antwoord is exclusiviteit.

22 augustus 2018

Delta kondigt nieuwe Tampa route en dagelijkse Los Angeles vlucht aan

Delta Air Lines breidt opnieuw haar netwerk vanuit Amsterdam uit met de start van een nieuwe route naar Tampa (Florida) vanaf 24 mei 2019. De vlucht wordt dagelijks uitgevoerd en is de enige non-stopvlucht tussen de twee steden. Het is de 11e bestemming van Delta uit Amsterdam en de tweede naar Florida na de inaugurale vlucht naar Orlando dit jaar.

24 juli 2018

Vijf Malawiaanse nationale parken die je gezien moet hebben

Sta oog in oog met een kudde olifanten, geniet van de wonderschone natuur, vaar in een kano over Lake Malawi en zie de zon in de Shire-rivier zakken. Malawi is gezegend met vijf geweldige nationale parken en biedt een combinatie van flora en fauna die je nergens in Afrika aantreft. Malawi is een land met veel diversiteit en is daardoor ook zeer geschikt als rondreisland. Met goede wegen, duidelijke bewegwijzering en talrijke scenic routes om landschappen en nationale parken te ontdekken.