Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 Filter:
16 november 2018

Jet Airways versnelt ’turnaround’ strategie

Schiphol, 12 november 2018. De Raad van Bestuur van Jet Airways, de internationale full-service luchtvaartmaatschappij uit India, heeft de financiële cijfers over het tweede kwartaal van boekjaar 2018/19 bekendgemaakt. Met speciale aandacht voor de voortgang van de financiële herstructurering door het management. Door de aanhoudende hoge brandstofprijzen, de gedevalueerde Indiase Rupee en een thuismarkt met overcapaciteit en extreme prijsconcurrentie staan de bedrijfsresultaten onder druk….

23 oktober 2018

5 romantische vakantie-ideeën in Tunesië inclusief boutique hotels

Toe aan een romantische vakantie met z’n tweeën? Laat je inspireren door deze 5 vakantie-ideeën in bekende en minder bekende plaatsen in Tunesië. En kies uit charmante maison d’hôtes, boutique hotels of een eco-vriendelijke boerderij als verrassend slaapadres.

23 oktober 2018

Wellness cruises: werken aan gezondheid en beauty op zee

Al reizend werken aan je gezondheid, beauty, mind en een fit lijf. Op zee. Wellness cruises zijn populairder dan ooit en de health mindset op cruiseschepen gaat steeds een stap verder. Detoxen, botoxen, high-end make-overs met de beste beauty brands. In de #ChooseCruise maand een blik op bijzondere wellness-opties voor vrouwen, mannen én pubers.

23 oktober 2018

Choosecruise maand: Cruise fun voor de hele familie

De maand oktober staat in het teken van kiezen voor cruisen. Voor families is een cruisevakantie een keuze die iedereen –gegarandeerd- gelukkig maakt. Van kleuter tot tiener, van ouders tot grootouders, geen vakantie aan land kan op tegen wat een cruise te bieden heeft.

23 oktober 2018

Cruisevakanties onder millennials steeds populairder

Brussel, 4 oktober 2018 – Uit recente cijfers van Cruise Lines International (CLIA), de branche-associatie voor cruiserederijen, blijkt dat in de eerste helft van 2018 weer meer Nederlanders kozen voor cruisevakanties. De groei onder dertigers is het grootst: 18%

23 oktober 2018

Gouda-tips met coole uitjes voor de herfst (vakantie)

Gek doen op het middeleeuwse festival Zotte Zaterdag, speuren naar antiek en curiosa in historische Goudse Straatjes en een museumbezoek voor cultuurbarbaartjes. Gouda in de herfst (vakantie) valt in de smaak! Daarom: 4 warm aanbevolen tips voor de kaasstad op een presenteerblaadje.

23 oktober 2018

9 Wereldsmaken in de Indiase keuken met Jet Airways

India is het land van de curry’s, naanbrood, rijst, dal, chutney’s en chai thee. Een waar walhalla voor food lovers. Of je nu een vegetariër of een rasechte carnivoor bent. Daarom: tips van Jet Airways voor de beste Indiase food spots die je laten watertanden.

23 oktober 2018

Samenwerking Centraal-Amerika versterkt met Dominicaanse Republiek

Unieke regio biedt vulkaanlandschappen, stranden van wereldklasse, natuurlijke schoonheid, avontuur en outdoor, maar ook smeltkroes van culturen Gouda, 26 september 2018. De acht leden van CATA (Central America Tourism Agency) staan garant voor een vakantie vol variatie en unieke ervaringen. Met indrukwekkende landschappen, bijzondere natuurverschijnselen, traditionele dorpjes en steden alsmede een veelheid aan outdoor en avontuurmogelijkheden biedt de regio het perfecte scenario voor ongeëvenaarde…

22 oktober 2018

9Waanzinnige festivals in India met Jet Airways

Dance, Indie rock, street food. Of het vieren van tradities en cultuur. In India weten ze wel raad met festivals. Op vaak indrukwekkende locaties zoals het Mehrangarh Fort in Jodhpur en zelfs de uitgestrekte Tharwoestijn. Dus: houd de Hollandse festivalmood nog even vast en vul je kalender met deze 9 niet te missen events in India.

19 oktober 2018

Toffe verrassende hotels in Noordoost-Frankrijk

Noordoost-Frankrijk staat bol van de verrassingen. Ongenaakbare natuur, een waanzinnig culturele rijkdom, de mooiste en grootste kathedralen van het land, talrijke outdoor-activiteiten en geweldig eten om je vingers bij af te likken. Als klap op de vuurpijl een schatkamer vol overheerlijke champagnes en wijnen. Maar wist je dat de regio’s Alsace, Champagne-Ardenne en Lorraine ook het thuis zijn van hele toffe en verrassende hotels? Lees maar mee.