Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

10 redenen om een Caribische cruise te maken

Met de enorme aantrekkingskracht van spierwitte stranden en een superheldere zee, is het geen wonder dat vorig jaar 15.000 Nederlandse vakantiegangers een Caribische cruise maakten. Met zoveel verschillende cruises in het aanbod en eilanden om te ontdekken zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een eilandhopping avontuur in de Caribbean.

Vijf tips voor familievakantie in Malawi

Veel Nederlanders ontdekken Malawi als complete Afrikaanse vakantiebestemming. Van prachtig wildlife tot luxe accommodaties en van Lake Malawi tot de leukste activiteiten voor het hele gezin. Ontmoet de vriendelijke bevolking, ontdek de prachtige stranden en maak herinneringen voor het leven.

9Weergaloze kleuren in India

Als er een land met de bokaal voor kleurrijkste land ter wereld naar huis gaat, dan is het India. Felgekleurde sari’s van Indiase vrouwen, oranje kleding van Boeddhistische monniken, het witte marmer van Taj Mahal, alle kleurschakeringen passeren de revue als je reist door het enerverende Aziatische land. Daarom: 9 weergaloze kleuren in India.

Zes droomovernachtingen in Malawi

Malawi doet de bijnaam ‘Warm Heart of Africa’ volledig eer aan. De gastvrije en vriendelijke bevolking verwelkomt je met open armen en geeft je een authentiek “Afrika-gevoel”. De natuur is er overweldigend, de gastronomie hoogstaand, Lake Malawi uniek en het wildlife is er gevarieerd. Bovendien staan de lodges in het land garant voor een droomovernachting. We zetten er zes voor je op een rij.

Malawi, thuis in alle windstreken

Een land met invloeden uit alle windstreken, dát is Malawi. Je rekent op wildlife en krijgt op de koop toe ongerepte stranden, drijvende dorpen, theeplantages, adventure, bergen en hooglanden… en een ongekende onderwaterwereld. Het moet al gek gaan wil daar jouw favoriete vakantiebezigheid niet bij zitten.

Hier wil je overnachten in Gambia

Waar de kou inmiddels bezit heeft genomen van ons land, schijnt de zon in Gambia het hele jaar. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een of twee weken te genieten op deze populaire strandbestemming. Er zijn genoeg fijne mainstream resorts te vinden, maar wist je dat Gambia ook leuke boutique stijl accommodaties heeft? Wij zetten er 5 op een rij.

Wintertijd! Gouda bij Kaarslicht & meer sprankelende tips

Neem knus, karakter en kaas en je krijgt: wintertijd in Gouda. Met een absolute hoofdrol voor sfeer en stralende lichtpuntjes. Letterlijk met het internationaal vermaarde Gouda bij Kaarslicht, maar ook als je op een koude dag aanschuift voor een dampende, Goudse kaasfondue. Laat die donkere dagen maar komen met deze wintertips!

Feestelijk vertrek eerste Jet Airways-vlucht Bangalore

Met de zegening door een pastoor, een imam en een Hindoeïstische pandit werd zondag de eerste Jet Airways-vlucht naar het Zuid-Indiase Bangalore uitgeleide gedaan. De toonaangevende Indiase full-service luchtvaartmaatschappij had talrijke relaties vanuit journalistiek en reissector alsmede een tiental in de prijzen gevallen vliegtuigspotters te gast. Zij waren getuigen van de traditionele ceremonie van het openbreken van een kokosnoot.

Zeven niet te missen eco-vriendelijke bestemmingen in Centraal-Amerika

Vakantievieren dichtbij de natuur, ruige wildlife, outdoor-activiteiten te kust en te keur en community based tourism waarvan locals en dieren profiteren. Deze 7 niet te missen eco-vriendelijke bestemmingen in Centraal-Amerika hebben het allemaal.

Cruisehavens in het Caribisch gebied zijn open en verwelkomen cruisepassagiers

In de derde week van Plan a Cruise Maand – een wereldwijde actiemaand van Cruise Lines International Association (CLIA) – aandacht voor het Caribisch gebied waarvan enkele eilanden recent zo zwaar getroffen zijn door orkanen. CLIA, branche-organisatie van de cruise-industrie rapporteert dat nagenoeg 50 cruisehavens in het Caribisch gebied nog steeds reizigers verwelkomen.