Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

5 punten waarop een cruisevakantie het wint van een vakantie aan land

Mocht er nog enige twijfel bestaan over het maken van een cruise of vaak blijft steken in het stadium ‘iets voor later’, dan kan CLIA, de branche-organisatie voor cruiserederijen, deze per direct wegnemen. Want een cruise biedt enkele zeer overtuigende voordelen boven een vakantie aan land. De vijf leukste op een rij:

Delta en KLM opnieuw rechtstreeks naar Las Vegas

Delta Air Lines en partner KLM zullen in januari 2019 speciale non-stop vluchten tussen Schiphol en Las Vegas verzorgen om in te spelen op de populariteit van de jaarlijkse “Consumer Electronics Show” (CES).

Cruise-industrie draagt recordbedrag van €47.86 miljard bij aan Europese economie

In 2017 droeg de cruise-industrie bijna 48 miljard euro bij aan de Europese economie. Deze cijfers zijn recent bekend gemaakt door Cruise Lines International Association (CLIA) in het nieuwste European Economic Contribution Report. De economische bijdrage van € 47,86 miljard betekent een forse groei van 16.9% ten opzichte van de laatste meting in 2015.

Non-stop naar Hollywood: Delta lanceert Amsterdam-Los Angeles vlucht

Delta Air Lines [NYSE: DAL] breidt haar Noord-Amerikaanse netwerk vanaf luchthaven Schiphol verder uit met de toevoeging van een nieuwe route naar Los Angeles (LAX) vanaf 18 juni 2018. Deze tiende non-stopbestemming van Delta uit Nederland, en de tweede nieuwe route deze zomer, wordt vier keer per week aangeboden en verbindt Amsterdam met Delta’s hub aan de Amerikaanse westkust.

Wellness Tunesië: van vijfsterrenresort tot traditionele hammam

De inwoners van de Romeinse havenstad Carthago legden de basis voor Tunesië als wellnessbestemming. Anno 2018 zijn de heilzame baden vertaald naar luxe spa’s en thalassotherapieën in sterrenhotels, maar een authentieke Tunesië-ervaring in een traditionele hammam in de medina kan ook.

Zes hemelse overnachtingen bij Lake Malawi

Als je kiest voor een vakantie naar Malawi mag je jezelf gelukkig prijzen. Niet alleen door het magische Lake Malawi, de vriendelijke bevolking, adembenemende vergezichten, indrukwekkend wildlife en de bijzondere natuur. Ook de accommodaties waar je kan overnachten zijn helemaal niet mis. Sterker nog: dit wil je. Wij laten je graag kennis maken met zes van deze pareltjes.

Jet Airways bestelt 75 extra Boeing 737 MAX vliegtuigen

Jet Airways, India’s toonaangevende internationale luchtvaartmaatschappij, heeft een bestelling van 75 extra Boeing 737 MAX vliegtuigen bevestigd, hetgeen de totale order op 150 toestellen brengt. Het vliegtuigtype Boeing 737 vormt de ruggengraat van de vloot van Jet Airways. De 150 Boeing 737 MAX vliegtuigen zullen bij de Indiase luchtvaartmaatschappij niet alleen de huidige toestellen vervangen, maar ook haar vloot hypermodern en minder milieubelastend maken….

Delta start directe vluchten Amsterdam-Orlando

Op 31 maart jl. koos voor het eerst een Boeing 767 van Delta Air Lines op Schiphol het luchtruim naar Orlando. Met deze introductie bedient Delta niet minder dan tien Amerikaanse bestemmingen met rechtstreekse vluchten vanaf Schiphol. Tijdens een feestelijk onthaal voorafgaand aan vertrek werden de reizigers door Delta en Schiphol verrast op koffie, thee, petit-fours en een leuke herinneringstulp.

9Wervelende staten van India waar je nu naartoe wilt

Op de kaart is het immense India net een grote patchworkdeken met 29 staten, in feite een soort provincies. Stuk voor stuk heel verschillend, maar allemaal even overdonderend en met een rijke schat aan cultuur, tradities en natuur. Van de usual suspects tot minder bekende plekken in India: 9 wervelende staten verzameld.

Delta telt af naar komst A350, nieuwe routes en onboard services naar VS

Dit zomerseizoen staat bij Delta Air Lines in het teken van de introductie van nieuwe services, producten, routes en zelfs een splinternieuw vliegtuigtype vanaf Schiphol. Reizigers profiteren zo van nog meer comfort en gemak aan boord van Delta’s vluchten naar de Verenigde Staten.