Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Hier wil je overnachten in Gambia

Waar de kou inmiddels bezit heeft genomen van ons land, schijnt de zon in Gambia het hele jaar. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een of twee weken te genieten op deze populaire strandbestemming. Er zijn genoeg fijne mainstream resorts te vinden, maar wist je dat Gambia ook leuke boutique stijl accommodaties heeft? Wij zetten er 5 op een rij.

Wintertijd! Gouda bij Kaarslicht & meer sprankelende tips

Neem knus, karakter en kaas en je krijgt: wintertijd in Gouda. Met een absolute hoofdrol voor sfeer en stralende lichtpuntjes. Letterlijk met het internationaal vermaarde Gouda bij Kaarslicht, maar ook als je op een koude dag aanschuift voor een dampende, Goudse kaasfondue. Laat die donkere dagen maar komen met deze wintertips!

Feestelijk vertrek eerste Jet Airways-vlucht Bangalore

Met de zegening door een pastoor, een imam en een Hindoeïstische pandit werd zondag de eerste Jet Airways-vlucht naar het Zuid-Indiase Bangalore uitgeleide gedaan. De toonaangevende Indiase full-service luchtvaartmaatschappij had talrijke relaties vanuit journalistiek en reissector alsmede een tiental in de prijzen gevallen vliegtuigspotters te gast. Zij waren getuigen van de traditionele ceremonie van het openbreken van een kokosnoot.

Zeven niet te missen eco-vriendelijke bestemmingen in Centraal-Amerika

Vakantievieren dichtbij de natuur, ruige wildlife, outdoor-activiteiten te kust en te keur en community based tourism waarvan locals en dieren profiteren. Deze 7 niet te missen eco-vriendelijke bestemmingen in Centraal-Amerika hebben het allemaal.

Cruisehavens in het Caribisch gebied zijn open en verwelkomen cruisepassagiers

In de derde week van Plan a Cruise Maand – een wereldwijde actiemaand van Cruise Lines International Association (CLIA) – aandacht voor het Caribisch gebied waarvan enkele eilanden recent zo zwaar getroffen zijn door orkanen. CLIA, branche-organisatie van de cruise-industrie rapporteert dat nagenoeg 50 cruisehavens in het Caribisch gebied nog steeds reizigers verwelkomen.

Iedereen die ‘ooit nog eens’ wil cruisen moet nú naar Amsterdam

Oktober is Plan a Cruise Maand – een wereldwijde actiemaand opgezet door Cruise Lines International Association (CLIA). Doel? Door te informeren en te inspireren aantonen dat deze droom bereikbaarder is dan vaak wordt gedacht. Voor iedereen die nog twijfelt geeft het Cruise Event het beste voorproefje van cruisen. Komend weekend 21 en 22 oktober in de Passenger Terminal Amsterdam.

Jet Airways vergroot netwerk van Schiphol naar India met dagelijkse non-stop vlucht naar Bangalore

Met de trotse aankondiging van de start van haar dagelijkse non-stop vluchten tussen Amsterdam en Bangalore versterkt Jet Airways, India’s toonaangevende internationale full-service luchtvaart-maatschappij, haar positie op Amsterdam Airport Schiphol. De vluchten naar Bangalore, de tuinstad van India, starten per 29 oktober a.s.

Cruisen in Noord-Europa – de keuze is eindeloos

Oktober is Plan a Cruise Maand – een wereldwijde actiemaand opgezet door Cruise Lines International Association (CLIA), de branche-organisatie voor de cruise-industrie. CLIA zet daarom deze maand de in Nederland populairste vaargebieden in het spotlicht. Te beginnen met Noord-Europa.

9Wervelende herfstbreaks in India en Canada

Bontgekleurde bossen, betoverende meren en bijzondere festivals. De herfst is een feest voor het oog in India en Canada en hét seizoen om eropuit te trekken in de natuur. Daarom: 9 wervelende herfstbreaks naar het kleurrijke land van de heilige steden en dat van de Maple Leaf.

Bucketlistmateriaal: 7 ecolodges en natuurhotels in de bossen van Centraal-Amerika

Met de herfst in het vizier, duiken we de bossen in. Die van Centraal-Amerika om precies te zijn. Om in het groen 7 uitzonderlijke ecolodges en natuurhotels te ontdekken. Voor op de bucketlist.