Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Lewis Hamilton maakt pitstop op Barbados voor Festival of Speed

Op 8 mei 2016 ontvangt het Bushy Park-circuit op Barbados een speciale gast: drievoudig wereldkampioen Formule I Lewis Hamilton. Tussen de Formule I Grand Prix races van Sochi en Barcelona maakt hij tijd vrij voor een high-speed bijdrage aan de viering van 50 jaar onafhankelijkheid van Barbados.

Nieuw vlaggenschip AIDAprima op weg naar grootse doop in Hamburg

Als eerste van een nieuwe generatie schepen ontving AIDA Cruises deze week de AIDAprima van Mitsubishi Heavy Industries Ltd. Het vlaggenschip is momenteel op weg van Nagasaki naar Hamburg, waar het 7 mei 2016 wordt gedoopt tijdens de 827ste verjaardag van de haven van Hamburg. Bij dit hoogtepunt van de havendagen worden miljoenen toeschouwers verwacht.

Wat drinken op Barbados? 5 niet te missen dranken

Van exotische dorstlesser tot wereldvermaarde rum. 5 dranken die behoren tot de onbetwiste klassiekers van de Caribische lifestyle op het eiland Barbados.

Costa Cruises gaat aan boord mozzarella maken

Costa Cruises koestert Italiaanse tradities en lanceert daarom ’s werelds eerste, varende mozzarella gourmetbar waarbij buffelmozzarella voor je ogen ‘on the spot’ wordt gemaakt. Dit gebeurt volgens hetzelfde proces als op een zuivelboerderij dankzij een vernuftige Italiaanse machine.

Lente op Spitsbergen: 24 uur per dag skiplezier

Midden in de nacht skiën bij daglicht om daarna warm te overnachten in een ijsgrot. Met een magisch wit landschap, ijsberen en poolvossen als gezelschap. Lente op Spitsbergen betekent sneeuwgarantie en 24 uur per dag verre van mainstream skiplezier met flink wat avontuur.

Costa vernieuwt CostaClub met nog meer exclusief voordeel

Costa Cruises viert de 15e verjaardag van hun loyaliteitsprogramma CostaClub. Mooie aanleiding om hun trouwste gasten nóg meer exclusieve voordelen te bieden.

Valentijnsdag vieren in Love Boat stijl

More amore? Verras je Valentijn met een cruise van Costa, de cruisemaatschappij uit het land van Casanova. Pure romantiek op zee is: een ‘forever together’ cocktail drinken bij zonsondergang, een speciaal Valentijnsdiner à deux of een couples massage met champagne.

80e Mount Gay Round Barbados Regatta spectaculairder dan ooit

Zeilliefhebbers tellen af naar het eerste evenement op de Caribische zeilcalender van 2016: de Mount Gay Round Barbados Series. Met een lange traditie en een line-up om van te likkebaarden.

Miljoenen unieke en gepersonaliseerde reistips met SAS App

SAS introduceert Remap – een gloednieuwe feature van de SAS App waarmee SAS klanten hun persoonlijke reisgidsen kunnen samenstellen en delen met andere reizigers.

Costa Group is de eerste cruisemaatschappij die een proef start met menselijke robots

De Costa Group heeft een exclusief contract van meer dan een miljoen euro getekend met het Franse bedrijf ALDEBARAN, een dochteronderneming van de SoftBank Group, voor het gebruik van ‘Pepper’ robots. Pepper is de eerste robot ter wereld die menselijke emoties kan herkennen. Hij is perfect toegerust om de gasten aan boord te helpen en te vermaken.