Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Filter:

Re-Discover Barbados terug in verbeterde versie

Na de succesvolle actie van vorig jaar, is de Re-Discover dining special weer terug op Barbados, de culinaire hotspot van de Caribbean. Met een nog breder aanbod van deelnemende restaurants met smakelijke diner deals.

London City Airport checkt in bij Travelproof

Vanaf 1 september 2015 is PR- en marketingbureau Travelproof verantwoordelijk voor de ontwikkeling van marketingstrategieën voor de luchthaven London City Airport op de Nederlandse markt.

Costa Group benoemt Rahul Chakkara tot nieuwe Chief Digital Officer

Met ingang van 1 augustus 2015, versterkt Rahul Chakkara het Costa Groep leadership team als nieuwe Chief Digital Officer na de oprichting van de Costa Groep Digital Unit in Hamburg eerder dit jaar. Hij rapporteert rechtstreeks aan Michael Thamm, CEO van de Costa Groep.

Costa Cruises bestelt twee nieuwe generatie mega cruiseschepen

Costa Cruises heeft een order geplaatst voor twee schepen met de grootste gastcapaciteit ter wereld. Het zijn tevens de eerste cruiseschepen die worden aangedreven door LNG.

Brits koningshuis geeft zich bloot en zet naturisme op de kaart

Het was liefde op het eerste gezicht toen de Britse Koning Edward VIII in de zomer van 1936 voet aan wal zette op het Kroatische eiland Rab. Zijn legendarische bezoek ging niet ongemerkt voorbij. Edward kreeg van de autoriteiten toestemming om met zijn Amerikaanse geliefde Lady Wallis Simpson naakt te zwemmen in de baai van Kandarola. Het begin van het naturisme op Rab en in Kroatië.

Cruisen en kamperen combineren nieuwe trend?

Een cruise wordt vaak voorafgegaan of verlengd met een verblijf in de havenstad of aan het strand. Andersom kan natuurlijk ook: de (zomer)vakantie combineren met een luxe weekje op een cruiseschip. Bijvoorbeeld kamperen combineren met een weekje cruisen.

Haal meer uit Scandinavische meren: 6 eropuit tips

Ontdek het labyrint van duizenden serene meren in Scandinavië, zeer bereikbaar dankzij het uitgebreide routenetwerk van Scandinavian Airlines. Van een duik vanaf een drijvende sauna op het Zweedse Vättermeer tot hardlopen langs het Maridalsvannetmeer in Oslo. 6 eropuit tips.

Istrië breidt luxe aanbod uit: 18 ‘gallery en ‘atelier’ suites in boutique hotel Adriatic

Het Adriatic Hotel is gevestigd in een iconisch gebouw: niet alleen gezichtsbepalend voor de prachtige Venetiaanse stad Rovinj; deze plek markeert het begin van georganiseerd toerisme naar deze geliefde kustplaats.

Haal het meeste uit een cruise met deze tips

De ene dag dwaal je door Palma de Mallorca, de volgende dag zet je voet aan wal in Palermo. Een Costa cruise brengt je naar veel mooie bestemmingen en je geniet van een all-inclusive verwenvakantie terwijl je vaart. Enkele tips om het meeste uit een cruise-ervaring te halen.

Dineer met George Washington op Barbados in UNESCO-werelderfgoed

De enige keer dat George Washington, de eerste president van de Verenigde Staten, buiten Noord-Amerika reisde was voor een verblijf op Barbados. Dat verblijf is van grote invloed geweest op de Verenigde Staten zoals deze nu zijn. Het George Washington House, UNESCO-werelderfgoed, en het speciale George Washington theaterdiner herinneren daaraan.