Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Barbados lanceert nieuwe website

De nummer 1 Caribische lifestylebestemming Barbados presenteert een geheel nieuwe website. Opvallend: verschillende nieuwe media features bieden de websitebezoeker een virtueel voorproefje van de bestemming.

Cruisen met kinderen nog leuker met Peppa Pig en dagje PortAventura World

Voor kinderen is een cruise iedere dag een feest. Costa Cruises maakt het nog leuker door het razend populaire tekenfilmfiguurtje Peppa Pig aan boord te introduceren en een PortAventura World entreeticket cadeau te doen voor wie aanmeert in Barcelona. Dat betekent vanaf 2017 ook de gilfactor testen in het spectaculaire Ferrari Land met de hoogste achtbaan van Europa. Voor peuters en kleuters: Peppa Pig…

Guinness wereldrecord grootste Spritz gebroken aan boord cruiseschip

Op 10 mei werd ’s werelds grootste Spritz ooit bereid, een record dat wordt bijgeschreven in het Guinness Book of Records. De cocktail van 1000 liter werd in 2 uur gemaakt en opgediend in een mega cocktailglas op het pooldek van het schip Costa Favolosa van het Italiaanse Costa Cruises.  Spritz is een typisch Italiaanse, heerlijk frisse ‘aperitivo’. De recordbrekende Spritz is exact volgens…

’Ja, ik wil’ op Barbados: de mooiste trouwlocaties voor een droomhuwelijk

Elegante plantagehuizen, molens, paradijselijke wereldstranden en tophotels maken Barbados tot een grote droomlocatie om het ‘Ja, ik wil’ uit te spreken. Trouwen op Barbados is bijzonder, helemaal in 2016 wanneer het eiland 50 jaar onafhankelijkheid viert.

Cruisevakantie als health en wellness retreat

Cruisen is het moment bij uitstek om op de batterij op te laden en mindful te focussen op wellbeing. Costa Cruises biedt dan ook een uitgebalanceerd pakket voor een gezonde body en mind. Denk: thalassobaden in de luxe Samsara Spa, eten volgens het mediterrane dieet, pilateslessen aan boord en fitnessen in de openlucht op zee.

Lewis Hamilton maakt pitstop op Barbados voor Festival of Speed

Op 8 mei 2016 ontvangt het Bushy Park-circuit op Barbados een speciale gast: drievoudig wereldkampioen Formule I Lewis Hamilton. Tussen de Formule I Grand Prix races van Sochi en Barcelona maakt hij tijd vrij voor een high-speed bijdrage aan de viering van 50 jaar onafhankelijkheid van Barbados.

Nieuw vlaggenschip AIDAprima op weg naar grootse doop in Hamburg

Als eerste van een nieuwe generatie schepen ontving AIDA Cruises deze week de AIDAprima van Mitsubishi Heavy Industries Ltd. Het vlaggenschip is momenteel op weg van Nagasaki naar Hamburg, waar het 7 mei 2016 wordt gedoopt tijdens de 827ste verjaardag van de haven van Hamburg. Bij dit hoogtepunt van de havendagen worden miljoenen toeschouwers verwacht.

Wat drinken op Barbados? 5 niet te missen dranken

Van exotische dorstlesser tot wereldvermaarde rum. 5 dranken die behoren tot de onbetwiste klassiekers van de Caribische lifestyle op het eiland Barbados.

Costa Cruises gaat aan boord mozzarella maken

Costa Cruises koestert Italiaanse tradities en lanceert daarom ’s werelds eerste, varende mozzarella gourmetbar waarbij buffelmozzarella voor je ogen ‘on the spot’ wordt gemaakt. Dit gebeurt volgens hetzelfde proces als op een zuivelboerderij dankzij een vernuftige Italiaanse machine.

Lente op Spitsbergen: 24 uur per dag skiplezier

Midden in de nacht skiën bij daglicht om daarna warm te overnachten in een ijsgrot. Met een magisch wit landschap, ijsberen en poolvossen als gezelschap. Lente op Spitsbergen betekent sneeuwgarantie en 24 uur per dag verre van mainstream skiplezier met flink wat avontuur.