Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 Filter:
13 augustus 2021

Delta lanceert Air+Rail-programma voor aansluiting naar Brussel en Antwerpen

Om de keuze aan Europese bestemmingen te vergroten, lanceert Delta vandaag een nieuw Air+Rail-programma in samenwerking met de hogesnelheidstreinen van Thalys. Met één ticket zijn vanuit Amsterdam de Belgische steden Brussel en Antwerpen makkelijk bereikbaar.

13 augustus 2021

Nieuwe samenwerking tussen Tiqets en Sagrada Familia biedt unieke bezoekerservaring

Vandaag is Tiqets een samenwerking aangegaan met Sagrada Familia voor de lancering van ‘Symphonies at Sagrada’, een wedstrijd voor vijf gelukkige winnaars en hun gasten om een ​​exclusief weekend te winnen in de Sagrada Familia tijdens de uitvoering van de Wiener Philharmoniker.

13 augustus 2021

De Koreaanse cultuur verovert de wereld

Er is zelfs een naam voor: Hallyu (한류). Letterlijk de enorme toename in populariteit van Zuid- Koreaanse cultuur in andere landen, de Koreaanse golf. Denk aan de Koreaanse popgroep BTS, die de Guinness World Records verbrak en geschiedenis schreef op de Billboard Music Awards door dit jaar al 4 awards mee naar huis te nemen en wereldberoemde sterren te verslaan. Ook mag je de…

13 augustus 2021

Tiqets viert zomer 2021 met deze must-see museums en attracties

Of je nu in Nederland blijft of naar Frankrijk, Spanje, Italië of het Verenigd–Koninkrijk reist: ticketplatform Tiqets tipt een zorgvuldig samengestelde lijst topmuseums en attracties om nog deze zomer te bezoeken.

13 augustus 2021

Nationaal Park Volcanoes verwerft 10.380 hectare voor uitbreiding

De Rwandese overheid heeft recent haar plannen ontvouwd om Volcanoes NP in het noorden van het land uit te breiden. Cijfers van de Rwanda Development Board (RDB) bevestigen dat de populatie berggorilla’s in het Virunga massief volgens de laatste telling 604 dieren omvat. Ter vergelijk, in 2010 werden er circa 480 geteld. Meer dan de helft van de berggorilla’s in dit grensgebied met buurlanden…

13 augustus 2021

De verrassende gastronomie van Zuid-Korea

Zuid-Korea is een land van spannende contrasten, waarin eeuwenoude tradities en innovatie hand-in-hand gaan. In de Koreaanse keuken worden deze waarden evenzeer gecombineerd. Met een veelheid aan gerechten en bereidingswijzen is het land ook op culinair gebied heel uitzonderlijk. Vijf culinaire inspiraties om – in Zuid-Korea of Nederland – kennis te maken met de gastronomie van Zuid-Korea.

16 juli 2021

Delta Air Lines publiceert kwartaalcijfers

Delta Air Lines (NYSE:DAL) heeft de financiële resultaten voor het het tweede kwartaal 2021 en de vooruitzichten voor het komende kwartaal bekendgemaakt.

16 juli 2021

Zonder test op vakantie naar Turkiye met gezondheidsverklaring

Turkiye heeft recent de toegangsprocedure voor reizigers uit veel Europese landen, waaronder Nederland, vergemakkelijkt. Mede vanwege de snel groeiende vaccinatiegraad en de beheerste Covid-besmettingscijfers kunnen Nederlandse ingezetenen zorgeloos naar Turkiye reizen voor hun vakantie, stedentrip of familiebezoek. De reiziger vult online het entry-form in en toont bij aankomst in Turkiye een geautoriseerde gezondheidsverklaring.

25 juni 2021

Delta groeit naar 57 wekelijkse vluchten tussen Schiphol en de VS

Delta Air Lines’ vluchten tussen Nederland en de VS zullen vanaf 24 juni opengesteld worden voor alle typen reizigers. Dit is een direct gevolg van het positieve besluit van de Nederlandse regering om de inreisbeperkingen voor Amerikaanse toeristen te beëindigen. Delta vliegt van Schiphol naar Atlanta, Boston, Detroit, Minneapolis, New York-JFK, Salt Lake City en Seattle.

25 juni 2021

Rwanda staat stil bij World Giraffe Day

Van de vele ‘werelddagen’ die er door het jaar heen zijn, is Wereld Giraffendag op 21 juni wel een heel bijzondere. Deze sympathieke langnekken behoren tot ’s werelds bedreigde diersoorten. Naast natuurlijke vijanden wordt het majestueuze dier in zijn voortbestaan bedreigd door stroperij en verlies aan natuurlijke leefomgeving.