Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Winters Gouda: frisse neus-wandeling met ballen

In 2022 heeft Gouda 750 jaar stadsrechten. De Goudse binnenstad is dan ook een brok historie die nog mooier tot z’n recht komt in het winterse weer. Ontdek de stad van kaas, stroopwafels en bier met een mooie winterwandeling langs de monumentale gebouwen. En maak van een dagje Gouda een weekend met een verblijf in een van de knusse B&B’s. Vijf uit- en thuistips voor winters Gouda.

Korea: mix van modern & traditie, natuur & cultuur

Steeds meer Nederlanders ontdekten de laatste jaren Zuid-Korea.  Nederland neemt een speciale plek in het hart van de Koreanen in. Wij vertellen je waarom en daarnaast geven we je 5 Korea funfacts. En waarom Korea zo makkelijk te bereizen is. 

Delta gaat door met het bieden van meer ruimte aan boord

Met de verlenging van het leeghouden van de middenstoelen is Delta de enige Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die meer ruimte blijft bieden aan passagiers.

Oasis Premium Resorts: een oase van rust in de tropen, de bergen of in Nederland

Dromen mag. Een luxe wintersportvakantie met het gezin of een groep vrienden of met z’n tweeën naar een warme zonbestemming. In de sfeervolle resorts van Oasis Premium Resorts geniet je van ruimte, luxe en de fijnste wellness faciliteiten op de allermooiste bestemmingen. Ook in eigen land.

Delta Air Lines kondigt nieuwe generatie wifi aan boord aan

Delta kondigt aan nog dit jaar supersnelle en gratis wifi in te voeren. Een grote stap op weg naar een gepersonaliseerde vliegervaring, kernpunt van Delta’s visie op de toekomst van het reizen.

Oasis Parcs met veel ambitie richting winterseizoen

Het premium merk Oasis Parcs groeit dit jaar onverminderd door. De exploitant van luxe resorts met 4- en 5-sterren hotelfaciliteiten kondigt de uitbreiding aan van haar huidige portfolio met twee nieuwe bestemmingen in Oostenrijk. Daarmee komt het totaal op zeven resorts. 

Delta Air Lines voorbereid op veilig vervoer van COVID-19 vaccins

Onder supervisie van medische en farmaceutische experts heeft de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines een vaccindistributieplan ontworpen. Gedurende de zomer en herfst zijn al  succesvol testvaccins verstuurd en de luchtvaartmaatschappij staat klaar om de vaccins over de hele wereld te distribueren. 

Lonely Planet kiest Rwanda als “Best in Travel”-bestemming

Het toonaangevende Lonely Planet heeft deze week haar langverwachte Best in Travel-2021 onthuld. Een editie die een weerspiegeling is van de ongekende ontwrichting in de reisindustrie. Voor het eerst kiest Lonely Planet voor mensen en gemeenschappen, naast steden, regio’s en landen. Rwanda is gekozen als toonaangevend op het gebied van duurzaamheid en natuurbehoud.

’s Werelds eerste Bear Grylls Explorers Camp opent op hoogste berg van de Verenigde Arabische Emiraten

In oktober opent in het emiraat Ras Al Khaimah het allereerste Bear Grylls Explorers Camp (BGEC) van Bear Grylls Survival Acadamy. Voor het eerst kunnen reizigers overnachten op Jebel Jais – de hoogste berg van de VAE – om het avontuur van hun leven te ervaren tijdens de door ervaren instructeurs geleide survival cursussen. 

Costa Cruises kondigt na wintervaarschema nieuwe zomerroutes aan

Costa Cruises continueert de geleidelijke hervatting van cruisevakanties. Na de bekendmaking van de wintercruises presenteert de Italiaanse cruiserederij nieuw ontworpen routes van april tot november 2021 met als doel het bieden van de best mogelijke en een verantwoorde cruise-ervaring dankzij verbeterde gezondheidsprotocollen.