Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 Filter:
9 september 2021

Chevron, Delta Air Lines en Google willen de uitstoot van duurzame vliegtuigbrandstof gaan meten en transparantie in de sector te vergroten

De bedrijven hopen een gemeenschappelijk en transparanter model te ontwerpen om de potentiële reductie van de uitstoot van broeikasgassen te analyseren dat kan worden overgenomen door organisaties die SAF (Sustainable Aviation Fuel)-programma’s overwegen.

9 september 2021

Onderzoek wijst uit: Delta’s preflight-tests verlagen het aantal COVID-19-besmettingen aan boord aanzienlijk

Het risico op blootstelling aan Covid-19 tijdens het reizen nadat alle passagiers 72 uur voor de vlucht negatief hebben getest, is minder dan 0,1 procent. Dat is volgens een unieke studie die real-world klantgegevens heeft onderzocht op Delta’s COVID-geteste vluchtcorridors tussen New York-JFK, Atlanta en de internationale luchthaven Fiumicino in Italië.

9 september 2021

UNESCO voegt Turkse nederzetting toe aan Werelderfgoedlijst

Tijdens de jaarlijkse nominaties van nieuwe UNESCO werelderfgoederen is Arslantepe Mound in Turkiye toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst. Het is een van de zeven locaties die de VN-organisatie na zorgvuldige afweging op haar prestigieuze lijst heeft geplaatst. De oorsprong van Arslantepe Mound dateert uit de Kopertijd, zo’n 6000 jaar geleden.

3 september 2021

Tiqets ziet fors herstel zomer 2021

Het Nederlandse platform Tiqets, een van ’s werelds grootste online boekingsplatformen voor toegangskaarten voor musea en attracties, noteerde afgelopen zomer een sterk herstel in Nederland, dicht bij het niveau van 2019. De Amsterdamse scale-up ziet wel flinke verschuivingen, zowel op het gebied van populairste bezienswaardigheden als de nationaliteit van de bezoekers.

3 september 2021

Delta en Spotify werken samen aan de perfecte reisplaylist

Delta passagiers genieten vanaf nu aan boord van zorgvuldig samengestelde playlists en podcasts van Spotify op Delta’s stoelschermen. De nieuwe samenwerking tussen ’s werelds grootste muziekstreamingdienst en ’s werelds meest bekroonde luchtvaartmaatschappij brengt audio entertainment aan boord naar een ongeëvenaard niveau.

3 september 2021

Inschrijvingen geopend voor de vijfde Remarkable Venue Awards

De jaarlijkse Remarkable Venue Awards van Tiqets, waar de beste musea en attracties worden gekozen, vindt dit jaar plaats tijdens de Tourism Innovation Summit (TIS) in Sevilla. Het hybride evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om het evenement fysiek in Sevilla of virtueel via de livestream bij te wonen.

27 augustus 2021

Delta Air Lines bestelt dertig A321neo vliegtuigen bij Airbus

Delta Air Lines blijft haar vloot vernieuwen en upgraden met de bestelling van dertig extra Airbus A321neo vliegtuigen. Eerder bestelde de luchtvaartmaatschappij al 125 van deze toestellen, waardoor het totaal nu op 155 A321neo’s komt. Met deze investering versterkt Delta haar positie als toonaangevende luchtvaartmaatschappij.

27 augustus 2021

Cultuur in Rwanda heeft veel gezichten

Strakke schilderijen van koeienmest, dansen met graspruiken, een kapsel in halve cirkels om je vrijgezelle status te etaleren of robuuste manden van gras en bladeren. Stuk voor stuk kunststukjes van de Rwandese cultuur. Dit zijn de zes opmerkelijkste.

13 augustus 2021

Delta lanceert Air+Rail-programma voor aansluiting naar Brussel en Antwerpen

Om de keuze aan Europese bestemmingen te vergroten, lanceert Delta vandaag een nieuw Air+Rail-programma in samenwerking met de hogesnelheidstreinen van Thalys. Met één ticket zijn vanuit Amsterdam de Belgische steden Brussel en Antwerpen makkelijk bereikbaar.

13 augustus 2021

Nieuwe samenwerking tussen Tiqets en Sagrada Familia biedt unieke bezoekerservaring

Vandaag is Tiqets een samenwerking aangegaan met Sagrada Familia voor de lancering van ‘Symphonies at Sagrada’, een wedstrijd voor vijf gelukkige winnaars en hun gasten om een ​​exclusief weekend te winnen in de Sagrada Familia tijdens de uitvoering van de Wiener Philharmoniker.