Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Cruisepassagiers kunnen vanaf 2010 eco excursies boeken

In 2010 biedt Costa Cruises op vele van de ruim 250 bestemmingen eco-toerisme excursies aan. Deze ontzien het milieu en creëren economisch voordeel voor de lokale gemeenschap.

Barbados beste Caribische land om te leven

Barbados is volgens de Verenigde Naties het beste land in de Caribbean en Latijns Amerika om te leven. Dat blijkt uit een overzicht dat de VN-ontwikkelingsorganisatie UNDP heeft opgesteld.

Guernsey in de belangstelling door bestseller

Het Literaire Aardappelschiltaart Genootschap van Guernsey. Ondanks (of dankzij) deze lange titel is dit boek een enorme verkoophit. Het speelt zich af op Guernsey en dat heeft het Kanaaleiland gemerkt in het aantal bezoekers.

Nieuw: truffel-golf arrangement in Istrië

Met het openen van de eerste 18-holes gofbaan in Istrië is de ideale culinair-sportieve combinatie binnen bereik gekomen: voor truffel- én golfliefhebbers is Istrië deze herfst het paradijs.

Een mooie truffelherfst in Istrië

Het hele jaar worden in Istrië truffels gevonden, maar het seizoen van de lekkerste en exclusiefste witte truffel begint nu! En dat is te merken in het truffelgebied Istrië.

Het beste van Istrië gecombineerd in een MTB truffeltour

Met rond de 100 km aan onverharde fietspaden waarvan een groot deel in dé truffel regio van Istrië, is het idee ontstaan deze twee sterke punten van de regio te combineren.

Tennerfest Guernsey: dineren voor een tientje in culinair paradijsje

Vanaf 1 oktober is het zes weken lang Tennerfest. Met meer dan 160 restaurants die menu’s vanaf £ 10,- (‘tenner’) samenstellen is succes ook dit jaar weer gegarandeerd.

Golfliefhebbers kunnen eindelijk in Istrië terecht

Na lang wachten is het zover: Istrië heeft een heuse 18 holes golfbaan. Toch is het niet de eerste, begin vorige eeuw had Istrië zelfs een van de grootste en mooiste golfbanen van Europa.

Vijfsterren Kempinski Adriatic opent deuren in Istrië

Na enige vertraging opende Hotel Kempinski in Savudrija deze maand haar deuren. Het is het eerste vijfsterren hotel in dit noordwestelijke gedeelte van Istrië en heeft een fantastisch uitzicht op Slovenië en Italië.

Ontdek Barbados te paard

Bezoekers van het Caribische Barbados kunnen de natuurpracht van dit koraaleiland nu ook te paard ontdekken.