Nieuws

Archief: 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Filter:

Me Tarzan you Jane in Barbados

In een van de tropische stukken bos die Barbados nog rijk is, kan de bezoeker nu aan kabels van boomtop naar boomtop suizen.

Zonder nat pak genieten van onderwaterwereld Barbados

Dat het Caribische koraaleiland Barbados een fantastische onderwaterwereld heeft mag bekend zijn, maar dat het per onderzeeër ontdekt kan worden is minder onbekend.

Groei cruisevakanties heeft aandacht SBS

Hart van Nederland had afgelopen vrijdag een item over de groei van cruisevakanties. Het actualiteiten programma van SBS dat gaat over alles wat in Nederland speelt, is het niet ontgaan dat cruisen, ondanks de crisis, een spectaculaire groei doormaakt.

Guernsey: stukje Frankrijk, opgeraapt door de Engelsen

Zo omschreef Victor Hugo Guernsey, het Kanaaleiland waar de Franse schrijver 14 jaar in verbanning doorbracht.

Istrische keuken laat andere mediterrane landen ver achter zich

In Kroatië gaat men uit van een toptent als er veel Italiaanse kentekens voor de deur staan. Dat is zeker het geval nu bij restaurant Damir i Ornela in het Istrische Novigrad, nadat ze in Italië het Mediterrane Landen Toernooi van een bekend kookprogramma op RAI uno hebben gewonnen.

Darten tegen Wayne Mardle: iedereen kan het

De droom van elke darter: het opnemen tegen Wayne Mardle en profiteren van zijn tips. Goed nieuws is dat het werkelijkheid kan worden tijdens het Brydens dartfestival in november. Nog beter nieuws is dat dit plaatsvindt op het tropische paradijs Barbados.

Optimisme op inauguratie Costa Luminosa in Amsterdam

Onder grote belangstelling van pers en reiswereld is op 16 juni het nieuwe vlaggenschip van Costa, de Costa Luminosa, in Amsterdam geïnaugureerd. Costa ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet en gaat door met de uitbreiding van de vloot.

Costa vestigt Guinness record met dubbele doop 13e en 14e schip

Op 5 juni jl. doopte Costa Cruises in Genua simultaan het dertiende en veertiende schip van de vloot. Hiermee vestigde de Italiaanse cruisemaatschappij en Europese marktleider een nieuw Guinness wereld record.

Loop door de tijd in Guernsey

Met spectaculaire klifpaden, talloze baaien en landwegen, is wandelen de aangewezen manier Guernsey te verkennen. Met een historische wandeling wordt het een reis terug in de tijd.

Tijdloos Guernsey

Greenwich Mean Time (GMT) werd in 1909 in Guernsy ingevoerd, bijna 30 jaar later dan in Engeland. Zou dat de reden zijn dat de tijd op Guernsey trager lijkt te gaan?