Ras Al Khaimah is dé vakantiebestemming van 2020

4 februari 2020

Het noemen van het Emiraat Ras Al Khaimah gaat in een adem met strand, avontuur en historie. Zoef over de bergen met ’s werelds langste zipline – Jebel Jais Flight –, geniet van talrijke outdoor avonturen of maak een roadtrip langs 7000 jaar geschiedenis. Relax op de mooiste zandstranden aan de Arabische Golf of beleef 1001 nacht avonturen in het hart van de woestijn.

Voor ieder die op zoek is naar een nog vrijwel onbekende bestemming, waar je ontspanning en outdoor moeiteloos combineert en met zonuren in overvloed, is de naam Ras Al Khaimah er een om te onthouden. Met een vlucht van 6,5 uur en een autorit van 45 minuten vanaf Dubai International Airport ligt Ras Al Khaimah aan je voeten.

Deze parel van de Verenigde Arabische Emiraten is tevens de gastbestemming van de aankomende jubileum editie van de Vakantiebeurs. Wat je hier zoal kan verwachten? Een voorproefje van Jebel Jais Flight via virtual reality, lokale dansshows en je maakt kans op geweldige reisprijzen naar Ras Al Khaimah tijdens de dagelijkse TravelQuiz. Genoeg redenen om langs te komen op stand 8.E066 in hal 8 en zelf kennis te maken met deze opkomende bestemming in 2020.