Re-Discover Barbados terug in verbeterde versie

27 augustus 2015

Na de succesvolle actie van vorig jaar, is de Re-Discover dining special weer terug op Barbados, de culinaire hotspot van de Caribbean. Met een nog breder aanbod van deelnemende restaurants met smakelijke diner deals.

Na het succes van vorig jaar is de special dit jaar uitgebreid. 23 eetgelegenheden hebben een aanlokkelijk driegangen menu samengesteld voor de vaste prijs van $ 50 p.p. inclusief wijn. Nieuw is een lunchvoucher: deze geeft recht op 10% korting én de kans om een week verblijf in het spectaculaire Crane resort te winnen, inclusief vlucht naar Barbados, autohuur en een diepzeeduik met de Atlantis Submarine.

Dankzij de goede lokale keuken en het grote aantal kwaliteitsrestaurants heeft Barbados heeft zichzelf stevig op de kaart gezet als culinaire hotspot van de Caribbean. Het eiland biedt diverse culinaire belevenissen: van chique ocean front dining tot de couleur locale van de wekelijkse Fish Fry in Oistins. Barbados is zeer veilig en dankzij de vriendelijke bevolking en de goede keuken dé bestemming voor een echte Caribische ‘live like a local’ ervaring.

Re-discover Barbados is een goede reden erbij om naar Barbados te gaan. De actie is nog geldig t/m 15 december. Meer informatie over de deelnemende restaurants en hoe te reserveren op www.re-discover.com Algemene toeristische informatie over Barbados is te vinden op www.visitbarbados.nl


Over Barbados:
Het eiland Barbados biedt de meest authentieke Caribische ervaring dankzij de levendige cultuur en rijke geschiedenis, geworteld in een idyllisch landschap en omringd door spectaculaire stranden. Dat Barbados meer biedt dan zon, zee en strand bewijzen talloze internationale evenementen zoals de Mount Gay zeil regatta, Barbados Food & Wine and Rum festival, Top Gear Festival Barbados en verschillende sportevenementen. Op het bruisende Barbados is voor iedereen passende accommodatie te vinden: van pittoreske plantagehuizen tot luxe villa’s, van bed & breakfast tot award winnende vijfsterren hotels.

Voor de volledige evenementenkalender en overige algemene informatie, zoals een overzicht van to-do’s, de mooiste stranden, restaurants en praktische informatie, zie www.visitbarbados.nl (of .be).
Er zijn diverse snelle verbindingen vanuit Amsterdam via Londen Gatwick of Manchester naar de hoofdstad Bridgetown met British Airways en Virgin Atlantic. Condor vliegt via of vanaf Frankfurt naar Barbados.