Sappige kijk achter de schermen van een cruiseschip

30 juni 2010

Sappige kijk achter de schermen van een cruiseschip

Maandag 5 juli start National Geographic Channel de zesdelige serie Cruise Ship Diaries. Verwacht het onverwachte in deze serie aan boord van de Costa Serena.

De Costa Serena van de Italiaanse cruisemaatschappij Costa Cruises is een van de grootste schepen van Europa. Langer dan de London Bridge en met een entertainment oppervlakte dat meer ruimte in beslag neemt dan 20 voetbalvelden en met 1.000 bemanningsleden die het maximale moeten geven om de ongeveer 3800 passagiers een onvergetelijke reis te laten beleven. Dit is andere koek dan Love Boat met spannende acties op zee als de Italiaanse kapitein Russo en zijn bemanning in aanraking komen met slecht weer, veeleisende gasten, maffe entertainers en medische noodgevallen. De afleveringen hebben de volgende veelbelovende titels:
• Honeymoon Season
• Inspectors On Board
• Magic And Mayhem
• Rock Concert
• Dirty Dancing
• Final Countdown
Dit is het verhaal achter de schermen van een van de veertien schepen van de grootste Europese cruiserederij Costa Cruises. Deze rederij vervoert jaarlijks bijna 1.5 miljoen voornamelijk Europese passagiers. De hoeveelheid functies aan boord is enorm en varieert van bedienend personeel tot medische staf, van entertainers tot techneuten en dat in 70 verschillende nationaliteiten. De serie geeft een uniek beeld van wat er allemaal bij komt kijken om een cruise operatie vloeiend te laten verlopen en alle passagiers een fantastische vakantie te geven.

Vanaf 5 juli elke maandagavond om 22.00 uur op National Geographic Channel. Herhalingen om 00.00 uur, 04.00 en elke woensdag om 18.00 uur. Zie ook http://natgeotv.com/nl/cruise-ship-diaries/galerijen/costa-serena
Informatie over Costa Cruises op www.costacruises.nl